Δύσκολη νίκη και 2η θέση για την Ζήρια/ΤΑΔ΄ 93

ΣΚΟΡΕΡ: Δ. Ψυχογιάννης 21’, Λαλιώτης 24’, Κορδωτός 54’ – Μανίκας 13’, Μηλιάκης 41’

Δυσκολεύτηκε αρκετά η Ζήρια/ΤΑΔ΄ 93 κόντρα στο Σκεπαστό, αλλά πήρε τελικά την νίκη με 3-2 που την έφερε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό την ομάδα της ορεινής Αχαΐας που το πάλεψε, αλλά στο τέλος έμεινε με την πικρία.

Ο Μανίκας στο 13΄ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Χρήστου Μαγούλη. Η απάντηση ήταν άμεση από πλευράς γηπεδούχων. Ο Δ. Ψυχογιάννης ισοφάρισε στο 21΄ και τρία λεπτά αργότερα ο Λαλιώτης έβαλε σε θέση οδηγού την Ζήρια. 

Ο Μηλιάκης λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 41΄ ισοφάρισε εκ νέου για τους Καλαβρυτινούς. Στο 54΄ ο Κορδωτός έκανε το 3-2 όπου έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.  

Συνθέσεις:

ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Βαρελάς (73΄ λ.τ. Γκανατσούλας), Αυλωνίτης, Νγκέλλα, Μακρής, Λαδικός, Μαυρομμάτης, Κορδωτός (90΄ Χαραλάμπους), Δ. Ψυχογιάννης, Λαλιώτης, Τέρπος (71΄ Κανάγιας), Β. Παρίσης (59΄ Λυμπέρης).

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Παπαδημητρόπουλος, Βασιλακόπουλος Καράμπελας, Π. Μπάλιος (80΄ Αλ. Μπαρκλέσιας), Μηλιάκης (42΄ λ.τ. Απ. Τζήκας), Tζόβολος, Μονοκρούσος, Δραγούτης, Παρασκευάς (58΄ Π. Τραγότσαλος), Μανίκας, Κ. Τραγότσαλος

magenta 768

tzivginidis