Πρώτη απώλεια βαθμών για το ΑΠΣ Πάτραι

ΑΠΣ Πάτραι-ΑΕ Πάτρα 2005 2-2 (52’ Κουργιαλής, 63’ πεν. Σταυρόπουλος / 3’ Πουρνατζής, 55’ Μπίρμπας)

Διαιτητής : Νίκος Μακρυπόδης

Πρώτη απώλεια βαθμών για το Πάτραι, το οποίο δεν κατάφερε να φτάσει στην νίκη απέναντι στην πολύ καλή ΑΕ Πάτρα 2005, μένοντας στο ισόπαλο 2-2.

Μόλις στο 3' λεπτό οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τέρμα του Πουρναντζή, σκορ με το οποίο τελείωσε και το α΄μέρος.

Με την έναρξη του β' μέρους και συγκεριμένα στο 52' λεπτό, ο Κουργιαλής ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους, αλλά η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ αφού στο 55' και μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπίρμπα, η μπάλα κόντραρε στο τείχος αλλάζοντας πορεία και καταλήγοντας στα δίχτυα για το 1-2.

Τελικά οι "πράσινοι" κατάφεραν εκ νέου να φτάσουν στην ισοφάριση, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σταυρόπουλου στο 63' λεπτό, με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει μέχρι το τελικό σφύριγμα του κ. Νίκου Μακρυπόδη.

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ: Βούλγαρης, Ντινόπουλος (73’ λ.τ. Δανιήλ), Γεωργικόπουλος (55’ Ρόζος), Γεωργουδιός, Σταυρόπουλος, Δημητρόπουλος, Αβράμης, Ρουγκάλας, Κουργιαλής, Παναγάκης (65’ Πόγκας), Ραμόπουλος (86’ Πανούσης).
ΠΑΤΡΑ 2005: Θανόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Σαλάγας, Αβραμόπουλος, Ρηγόπουλος (83’ Ξενάκης), Πουρνατζής, Μυλωνάς (46’ Τσιούστας), Παπαπέτρος (75’ Χαβάνης), Παναγόπουλος (93’ Κουμαριώτης), Μπίρμπας, Νάσης.

magenta 768

tzivginidis