Πήρε το ντέρμπι ο Πείρος Ισώματος - «Βράζει» ο Φαραϊκός

 

ΣΚΟΡΕΡ: Παντελής 83’

ΑΠΟΒΟΛΗ: Τσίμπιτσης 90’

Ο Πείρος Ισώματος (φώτο αρχείου) ήταν ο μεγάλος νικητής με τον Φαραϊκό επικρατώντας με 1-0. Το ματς διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας» και «λυτρωτής» για την ομάδα του Κώστα Κυριτόπουλου ήταν ο Νίκος Παντελής στο 83ο λεπτό. Οι νικητές τελείωσαν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τσίμπιτση στα τελευταία λεπτά. Ο Φαραϊκός πάντως είχε πολλά παράπονα για την φάση του 42΄ , όπου φωνάζει για πέναλτι σε ανατροπή του Βέρρα από αντίπαλο παίκτη.

Μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του Φαραϊκού διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου και κυρίως για τη φάση του 42’ όταν σε ανατροπή (ορισμός του πέναλτι) του ποδοσφαιριστή μας Αποστόλη Βέρρα έκλεισε τα μάτια δείχνοντας να συνεχιστεί το ματς και μη τιμωρώντας τον παίκτη με κίτρινη, αφού κατά τη γνώμη του έκανε θέατρο.

Οσοι ήταν στο γήπεδο είδαν ότι είναι πέναλτι. Υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος διότι στα ντέρμπι η παραμικρή λεπτομέρεια μετράει.Τέλος, ζητάμε από τον αντίπαλο προπονητή να σέβεται την αντίπαλη ομάδα και όχι να προβαίνει τέτοιες ενέργειες μετά το τέλος του αγώνα. Λυπούμαστε γιατί έχει περάσει και από την ομάδα μας».

ΦΑΡΑΪΚΟΣ:  Λίτης, Μπάτραλης (79’ Κουλουμπής), Μητρόπουλος, Καραβούλιας, Μακρόπουλος, Βασιλείου, Παναγιωτόπουλος (84’ Κοσμάτος), Σαββόπουλος (76’ Παρασκευόπουλος), Γεωργόπουλος (64’ Χ. Σωτηρακόπουλος).

ΠΕΙΡΟΣ: Τζιμίκος, Παπαδιονυσίου (64’ Μπούρδος – 80’ Μαγνησαλής), Θεοδωρόπουλος, Ν. Παπανδρέου, Α. Παπανδρέου, Τσίμπιτσης, Κυριακόπουλος, Λαζανάς, Δελδήμος (53’ Αντωνόπουλος), Βέσσης, Παντελής.

epakron2

magenta 768

tzivginidis