«Φουριόζα» η Αναγέννηση Πατρών στο μεταγραφικό παζάρι

Η Αναγέννηση Πατρών κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού με σκοπό να παρουσιαστεί δυνατή στο φετινό πρωτάθλημα και να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία, έχοντας ως φόντα τα πλέι οφ.

Στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου επιστρέφει ένα δικό της παιδί. Ο λόγος για τον Φίλιππο Σχοινά που έχει συνδυάσει το όνομά του με τον σύλλογο, έχοντας κερδίσει πρωτάθλημα με την ομάδα του Λαδόπουλου πριν λίγα χρονιά. Στο πλευρό του είναι ο Περικλής Σταθόπουλος.

Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Θέμης Τζουραμάνης (τερματοφύλακας από Φωστήρα Οβρυάς), Ανδρέας Σπανός (από Δόξα Παραλίας), Γιώργος Καταρτζόπουλος (από Δόξα Παραλίας), Σωτήρης Τσίφας (από Πήγασο Μπεγουλακίου), Πολύδωρος Βουτσινάς (από Δόξα Παραλίας), Νίκος Αρφαράς (από Πήγασο Μπεγουλακίου), Αντώνης Χριστοδουλόπουλος (από Ρωμανό), Σπύρος Σταθόπουλος (από Α.Ο. Αρετής), Αντώνης Παναγόπουλος (από Θύελλα Πατρών) και Κώστας Βαβάτσικος (από Διαγόρα Βραχνεΐκων). 

Στα θετικά συγκαταλέγεται η παραμονή των Χρήστου Αλποχωρίτη, Νίκου Ιωάννου, Νίκου Ορφανίδη, Αναστάσιου Κατσαρέλια. Η προετοιμασία του συλλόγου έχει ξεκινήσει στις 7 Αυγούστου με τις προπονήσεις να διεξάγονται στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων.

bagiorgos

genial

cafe espresso