Βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να πάρει τον βαθμό

Λέων Αλισσού-Φωστήρας Οβρυάς 2-2 (40’ Μιχαλόπουλος 50’Λαζανάς / 67’ Σκιαδάς, 79’ Λαμπρόπουλος)

Διαιτητής : Κώστας Οικονόμου

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στον Λέων Αλισσού και τον Φωστήρα Οβρυάς, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν στο 40' λεπτό το προβάδισμα με τον Μιχαλόπουλο, ενώ στο 50' ο Λαζανάς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Αλισσού.

Και εκεί που όλα έδειχναv ότι ο Φωστήρας θα γνωρίσει την ήττα, οι "κιτρινόμαυροι" βρήκαν σπουδαία ψυσικά αποθέματα και ανέτρεψαν το εις βάρος τους αποτέλεσμα, φτάνοντας στην ισοφάριση.

Αρχικά ο Σκιαδάς μείωσε στο 67' λεπτό σε 1-2, ενώ ένα δεκάλεπτο πριν την λήξη του αγώνα ο Σπύρος Λαμπρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΛΕΩΝ (Α. Πετρόπουλος): Τσάκωνας, Γιαννακόπουλος, Ράθωσης (73’ Ραμαντάνης), Μεντζελόπουλος, Νικολόπουλος, Λαζανάς, Τραχάνης (82’ Σγούρας), Σιδέρης, Μιχαλόπουλος, Αναγνωστόπουλος (60’ Βλάχος), Ξυπολιάς.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Σ. Λυκούδης-Α. Αλεξανδρόπουλος): Αντωνόπουλος, Χαϊκάλης (46’ Λεπενιώτης) Μέρελης (60’ Ξυπολιάς), Νίκας, Σκιαδάς, Σουβαλιώτης, Νταφογιάννης, Γελάσιος, Πανόπουλος (77’ Καράμπελας), Αποστόλου (54’ Γράβαλος), Λαμπρόπουλος.

cafe espresso