Προς 8-9 Αυγούστου προσανατολίζονται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στην Πάτρα

Μέρος του παγκόσμιου φεστιβάλ στίβου θα είναι και ο ΣΕΓΑΣ,  με την ομοσπονδία να προσανατολίζεται να ορίσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών γυναικών 8-9 Αυγούστου.

Το πρωτάθλημα είχε οριστεί, αρχικά, για 13-14 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, πλην όμως λόγω των μέτρων του κορωνοϊού θα μετατεθεί.Στην τηλεδιάσκεψη του ΣΕΓΑΣ συζητήθηκε το αγωνιστικό κομμάτι της ομοσπονδίας δίχως όμως να υπάρξουν αποφάσεις.

Οι διοικούντες θα περιμένουν την πολιτεία να δώσει πρώτα το “οκ” για την επιστροφή στις προπονήσεις των αθλητών και στη συνέχεια θα προχωρήσει και στον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Αυτό που συζητήθηκε πάντως είναι, καλώς εχόντων των πραγμάτων και με τα στάδια να ανοίγουν για τους αθλητές στις αρχές Μαΐου, να ξεκινήσουν οι αγώνες με τα διασυλλογικά στα μέσα Ιουνίου, να ακολουθήσουν τα πανελλήνια πρωταθλήματα των ηλικιακών κατηγοριών τον Ιούλιο και το διήμερο 8-9 Αυγούστου να γίνει το πανελλήνιο ανδρών – γυναικών μαζί με αυτό των Κ23 (ήταν προγραμματισμένο για 25-26 Ιουλίου).

Όλα αυτά βέβαια καλώς εχόντων των πραγμάτων και με την πανδημία του κορωνοϊού (τουλάχιστον στην Ελλάδα) να έχει υποχωρήσει.