Έδειξε ποιος είναι το “αφεντικό” της κατηγορίας

Παναιγιάλειος-Άρης Πατρών 3-0 (52΄Σκούτας, 60΄Γκάτσης, 93′ Παπαδόπουλος)

Αποβολή: 66΄ Μιχαλόπουλος

Διαιτητής : Καδδάς (Τραγουλιάς-Τσούτσης)

Παρά το γεγονός ότι ο Παναιγιάλειος αντιμετώπισε δυσκολίες στο α’ μέρος από τον Άρη Πατρών, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στην επανάληψη κατάφερε να φτάσει στο 3-0 και να πετύχει ακόμα μια νίκη στην ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης Πατρών ήταν αυτός που είχε την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα, όταν στο 1’ λεπτό ο Γράββαλος σέντραρε από τα αριστερά αλλά το σουτ του Μητρόπουλου πέρασε πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασόπουλου.

Στο 14’ λεπτό ο Παναιγιάλειος είχε την δική του πρώτη καλή στιγμή, όταν ο Χριστόπουλος από αριστερά έκανε την παράλληλη σέντρα αλλά ο Γκάτσης δεν κατάφερε να πιάσει την προβολή προ της εστίας και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Χάχαλη.

Στο 31’ λεπτό και μετά την εκτέλεση φάουλ από πλευράς του Άρη, ο Γράββαλος έπιασε το γυριστό σουτ που έφυγε πολύ μακριά από την εστία του Αθανασόπουλου, , ενώ στ 44’ ο Μητρόπουλος με ωραία ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα αρκετά μακριά από τα δοκάρια των γηπεδούχων.

Η τελευταία «υποψία ευκαιρίας» ήταν ένα κακό σουτ του Μπούνα που πέρασε πολύ άουτ.

Στο β’ μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε με τον Παναιγιάλειο να είναι καταιγιστικός και να φτάνει σε μια εύκολη νίκη.

Στο 52’ λεπτό οι Αιγιώτες άνοιξαν το σκορ, όταν ο Μπούνας πάσαρε στον Σκούτα ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Χάχαλη για το 1-0.

Στο 54’ η σέντρα-σούτ του Άρη έφτασε στο κεφάλι του Φούφουλα, αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ, ενώ  στο 60’ λεπτό και σε αντεπίθεση για τον Παναιγιάλειο, ο Κουραχάνης πάσαρε στον Γκάτση ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και «καθάρισε» την υπόθεση νίκη.

Στο 63’ λεπτό το πλασέ του Γκάτση έδιωξε από την γραμμή ο Θεοδοσόπουλος, ενώ στο 66’ λεπτό ο Άρης έμεινε με ποδοσφαιριστή λιγότερο λόγω 2ης κίτρινης κάρτας του Μιχαλόπουλου για σκληρό μαρκάρισμα επάνω στον Βλάχο.

Στο 75’ λεπτό είχαμε την τεράστια απόκρουση του Χάχαλη πριν γίνει το 3-0, ενώ στο 80’ λεπτό ο Παναιγιάλειος είχε δοκάρι σε ενέργεια του νεαρού Σταθακόπουλου που είχε περάσει ως αλλαγή.

Το τελικό σκόρ διαμόρφωσε στο 93’ ο Παπαδόπουλος, σε μια φάση που λίγο πιο πρίν είχαν προηγηθεί δύο δοκάρια σε συνεχόμενα σούτ του Γκάτση.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Α. Σπυρόπουλος-Μ. Λελούδας): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Καφεντζής, Παπασπηλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπακατσέλος (74΄ Σταθακόπουλος), Μπούνας, Σκούτας (81΄ Πλατυκώστας), Λιάτος (20΄ λ.τ. Κουραχάνης), Γκάτσης, Χριστόπουλος (62΄ Σπυρόπουλος).

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γ. Βογιατζής): Χάχαλης, Νταφογιάννης (64΄ Ραμόπουλος), Θεοδοσόπουλος, Τσαρτόλιας (70΄ Παναγόπουλος), Φραγκάκος, Μεντζελόπουλος, Γράβαλος (82΄ Κωνσταντόπουλος), Γκολφίνος, Μιχαλόπουλος, Μητρόπουλος, Φούφουλας (78΄ Αποστολόπουλος).