Έμειναν στην ισοπαλία Δαβουρλής και Αιγείρα/Ακράτα

Δαβουρλής-Αιγείρα/Ακράτα 1-1  (66΄ πεν. Στάμος / 19΄ Κλουκίνας)

Αποβολή : 93΄ (2η κίτρινη) Παράνομος

Διαιτητής : Σαφαρίκας (Ανδριανός-Αβραμόπουλος)

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στον Δαβουρλή και την Αιγείρα/Ακράτα, με το σκορ να μένει στο ισόπαλο 1-1.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τους φιλοξενούμενους με ενέργεια του Κλούκινα, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 19’ λεπτό έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με ωραίο σουτ.

Μάλιστα δύο λεπτά μετά η ομάδα της Ανατολικής Αιγιαλείας είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της, με την κεφαλιά του Ιωάννου να σταματάει στο δοκάρι του Κοκοτσή.

Ο Δαβουρλής ανέβασε «στροφές» και έψαξε την ισοφάριση, είχε 2-3 καλές στιγμές να το κάνει, με κορυφαία αυτή του Λαζαρίδη που σούταρε αλλά ο Λεπενιώτης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 66’ λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Στάμος ευστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1.

Δύο λεπτά μετά ο Ιωάννου είχε καλή εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Κοκοτσής έδιωε σε κόρνερ, με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει μέχρι το τελικό σφύριγμα του κ. Σαφαρίκα.

Συνθέσεις:

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄92 (Δ. Ράπτης): Κοκοτσής, Τελέγκος (54΄ Κ. Πρέμτος), Μακρής (70΄ Ζαφειράκης), Μανούσος, Σ. Πρέμτος, Βετούλας, Λαζαρίδης, Στάμος (84΄ Βάρδας), Αντύπας, Καραμπούλας, Ανδρεοσόπουλος.

Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑΣ (Χ. Γκρέκας): Λεπενιώτης, Λέσι (61΄ Παππάς), Παναγόπουλος (51΄ Σακελλαρόπουλος), Τσούρας, Ιωάννου, Μαυρομάτης (59΄ Αλέφαντος), Καυγάς, Έξαρχος, Κλουκίνας (70΄ Καλέλης), Παράνομος, Μούτσα.