Αγγλικό σκόρ με νικητή τον Αστέρα Τσουκαλεϊκων

Αστέρας Τσουκαλεΐκων-Δίας 4-3  (16΄ Kότσα, 46΄ Κ. Παπαγιαννόπουλος, 74΄ αυτ. Σωτηρόπουλος, 89΄ Κράγια / 18΄ Στανής, 55΄ Παναγιωτόπουλος, 59΄ Ζησιμόπουλος)

Διαιτητής : Σαμαρτζής (Διαλυνάς-Θανόπουλος)

Σε ένα παιχνίδι με «αγγλικό» σκόρ, ο Αστέρας Τσουκαλεϊκων πήρε σημαντική νίκη απέναντι στον Δία Σαραβαλίου με 4-3, ανεβαίνοντας ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία και φτάνοντας τους 21 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Στο 16’ λεπτό ο Κότσα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά δύο λεπτά μετά ο Στανής ισοφάρισε σε 1-1.

Με την έναρξη του β’ μέρους ο Αστέρας πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τέρμα του Κ. Παπαγιαννόπουλου, αλλά και πάλι ο Δίας βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση στο 55’ λεπτό με τον Παναγιωτόπουλο.

Μάλιστα η ομάδα του Χρήστου Ξυπολιά πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 59’ λεπτό με τον Ζησιμόπουλο, αλλά ένα αυτογκόλ του Σωτηρόπουλου έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα και στο 3-3.

Τελικά ο Κράγια ήταν αυτός που το έκρινε στο 89’ λεπτό και έδωσε μεγάλη νίκη στην ομάδα των Τσουκαλεϊκων.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Σ. Αθανασόπουλος): Σγούρας, Μητρόπουλος, Κράγια, Κολαίτης, Θωμάς, Καραχάλιος, Σολωμός (87΄ Τσαλαμιδάς), Κ. Παπαγιαννόπουλος, Κ. Παπαγιαννόπουλος (67΄ Τζάφα-89΄Γραβάνης), Κότσα, Κοτσίνης (60΄ Τζώλλας).

ΔΙΑΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Χ. Ξυπολιάς-Ν. Ορφανίδης): Μαργαλιάς, Στανής, Μαρκεζίνης (52΄ Αβραμόπουλος), Παπανικολάου (87΄ Τσεγκενές), Γασπαρινάτος, Ζησιμόπουλος (75΄ Καπερώνης), Τσερικλός, Βαλσαμής (64΄ Δημάτσας), Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Π. Μαλτέζος.