Από νίκη σε νίκη η Δόξα Παραλίας!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Παπαδόπουλος

ΣΚΟΡΕΡ: 35′ Σταυριανόπουλος, 73′ Ντεμάι – 57′ Τσίφας

Στον α’ όμιλο η Δόξα Παραλίας δυσκολεύτηκε απέναντι στην Αναγέννηση Πατρών, αλλά κέρδισε με 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή.

Στο 11ο λεπτό είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία για την Δόξα Παραλίας, με το πλασέ του Μπινιέρη να περνάει λίγο άουτ. Στο 14΄ τεράστια ευκαιρία για την Αναγέννηση, με τον Τσίφα σε τετ α τετ και τον Χιωτέλη να διώχνει. Δύο λεπτά αργότερα, πάσα Τσίφα σε Κακαφώνη, ο οποίος και πάλι δεν μπορεί να νικήσει τον Χιωτέλη που διώχνει σωτήρια

Ο Νίκος Σταυριανόπουλος στο 35ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Χρήστου Γερολυμάτου και Δημήτρη Ξηνταρόπουλου.  Στο 43’ πολλές διαμαρτυρίες από την Αναγέννηση σε χέρι αμυνόμενου στο σουτ του Τζελέπη.

Στο 47’ φάουλ Τσίφα, ελάχιστα άουτ. Ο Τσίφας στο 57ο λεπτό ισοφάρισε για την ομάδα του Νίκου Λέσση, αλλά ο Ντεμάι στο 73΄ είχε και πάλι «απάντηση» στο γκολ των φιλοξενούμενων που έμειναν μακριά από την νίκη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς η Αναγέννηση Πατρών λόγω αποβολής του Τζελέπη στο 55ο λεπτό.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Γερολυμάτος- Δ. Ξηνταρόπουλος): Χιωτέλης, Βγενόπουλος, Πυρρής, Λαζανάς, Τσίτσαρης, Νικολόπουλος, Καραπατάκης (61’ Ντεμάι), Ανδρικόπουλος, Μπινιέρης (89’ Καρύδης), Σπυρόπουλος (89’ Μπουρλάκης), Σταυριανόπουλος (90’ Παλούμπης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Ν. Λέσης): Σοφίλλας, Στ. Χριστόπουλος, Αργυρόπουλος (85’ Θωμάς), Αδαμόπουλος, Αθανασόπουλος, Α. Χριστόπουλος, Τσίφας, Τζίφας, Κακαφώνης, Τζελέπης, Χουσελάς (76’ Γιάννατος).