Από τελευταίος, πρώτος με απίστευτο σερί

Ο Παναιγιάλειος και η Αχαϊκή είναι τα μεγάλα φαβορί, αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει τον Ατρόμητο Πατρών που πέρσι έχασε στο νήμα το πρωτάθλημα.

Παρότι οι «πορτοκαλί» ξεκίνησαν άσχημα φέτος τη χρονιά (αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας από την Αταλάντη ομάδα Γ΄ Εθνικής) με δύο ήττες στο πρωτάθλημα (Ριόλο, Δόξα Παραλίας) και μία ισοπαλία (Αχαϊκή), τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο με την έλευση του Χρήστου Καραπίτσου.

Έγιναν διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ και ο Ατρόμητος Πατρών «τρέχει» ένα απίστευτο σερί 10 συνεχόμενων νικών. Από την τελευταία θέση βρέθηκε σήμερα, έστω και με παιχνίδι περισσότερο στην κορυφή (συγκάτοικος με την Αχαϊκή) την προσεχή του αντίπαλο.

Η τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα ήρθε στις 22 Σεπτεμβρίου από την Δόξα Παραλίας (4-0).  Ακολούθησε το 3-3 με την Αχαϊκή στο ντεμπούτο του Χρήστου Καραπίτσου και έκτοτε το απίστευτο σερί νικών.

Οι «πορτοκαλί» μάλιστα έφτασαν τα 42 γκολ, έχοντας την 2η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (υπολείπονται ενός γκολ της Αχαϊκής), ενώ στα τελευταία 10 παιχνίδια έχουν κρατήσει στα μισά ματς, απαραβίαστη την εστία τους. Παράλληλα η ομάδα των Ζαρουχλεΐκων «έσπασε» το αήττητο της Δόξας Παραλίας σήμερα, αν αυτό λέει κάτι.

Τα 18 γκολ έφτασε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Ο έμπειρος επιθετικός έχει σκοράρει 16 φορές στα τελευταία 9 παιχνίδια. Αν αυτό λέει κάτι, έχοντας άξιους συμπαραστάτες επιθετικά.

Θέλετε και το καλύτερο επειδή πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος; Έρχεται σημαντική ενίσχυση με δυνατά ονόματα.  Μετρημένες κινήσεις από τα πάνω – ράφι, όπως λένε οι πληροφορίες. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη του Γιώργου Μπάρλου…