Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι

Πηγή: insports.gr

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Τσούτσης – Τσούρας)

ΣΚΟΡΕΡ: 44’ Παπαδιονυσίου – 20’ Δήμας

ΑΠΟΒΟΛΗ: 70’ Διαμαντόπουλος

Χωρίς νικητή και το ματς του δεύτερου γύρου μεταξύ Αετού Πατρών Askounis και Νίκης Προαστίου, αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, ένα αποτέλεσμα που διατηρεί την ομάδα της Αγίας Σοφίας στην 3η θέση με 32 βαθμούς, ενώ η Νίκη Προαστείου βρίσκεται σταθερά στην 4η θέση με δύο βαθμούς λιγότερους.

Το συγκρότημα του Νίκου Πατρώνη προηγήθηκε με το κοντινό σουτ του Ιωσήφ Δήμα στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης, ύστερα από ενέργεια του Καταβάτη.

Η ομάδα της Αγίας Σοφίας κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με τον Παπαδιονυσίου να μπαίνει με τη… μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Καρακάση από τα αριστερά στο 44′.

Στο 70΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Διαμαντόπουλου, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Ι. Ασκούνης, Πουλουπάτης (58’ Μαράτος), Χαλκιόπουλος, Λαζανάς, Καρακάσης, Λίλας (77’ Tσεμπελής), Α. Μαρκόπουλος (72’ Μπίρμπας), Παπαδιονυσίου, Λυμπέρης (92’ Σπηλιωτόπουλος), Πανόπουλος.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Πολύδωρος, Καϊμακάς, Ξύδης, Γεωργίου, Διαμαντόπουλος, Γαλάνης (60’ Μουστάκας), Σαρρής, Καταβάτης, Δήμας, Σαμαντάς.