Δεύτερη σερί νίκη για τον Άρη Πατρών

Γηπ. Ανδρέας Κάνιστρας: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Νικόλαος Μέρμηγκας.

Σκόρερ: (23′ Ραμόπουλος, 70′ Παναγόπουλος).

Μεγάλη νίκη για τον Άρη Πατρών, καθώς επικράτησε του Ηρακλή Πατρών με σκορ 2-0 για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Ένα ματς το οποίο δεν είχε τις πολλές ευκαιρίες, με δύο γκολ της ομάδας των Προσφυγικών από τους Ραμόπουλο και Παναγόπουλο και ένα ακυρωθέν γκολ του Ηρακλή Πατρών, καθώς οι παίκτες της ομάδας του Νίκου Δεργούτη διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον επόπτη για το γκολ που ακύρωσε.

Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιάννη Γασπαρινάτου. Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης Πατρών παίζει εκτός έδρας με τη Νίκη Προαστίου, ενώ ο Ηρακλής Πατρών φιλοξενείτε από τον Αετό Πατρών στην Αγυιά.

ΦΙΛΜ:

16′ ‘Επειτα από την ωραία ενέργεια του Παναγόπουλου, έκανε το γύρισμα και ο Λάτσης με ένα σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

23′ Ο Άρης Πατρών άνοιξε το σκορ σε 1-0, έπειτα από τη σέντρα του Μιχαλόπουλου ο Ραμόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα. Ο Μυλωνόπουλος την βρήκε αλλά δεν κατάφερε να την μπλοκάρει.

51′ Έπειτα από το γύρισμα του Μιχαλόπουλου, ο Ραμόπουλος μετά από το κοντρόλ έκανε το σουτ και έδιωξε εντυπωσιακά ο Μυλωνόπουλος.

70′ Έπειτα από τη σέντρα του Μητρόπουλου από τα αριστερά, ο Μυλωνόπουλος έκανε λάθος έξοδο και ο Παναγόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-0 για τον Άρη.

84′ Από την ωραία κάθετη πάσα του Νιάχου, ο Τασιόπουλος έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά αλλά η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών άουτ.

Συνθέσεις:

Άρης Πατρών (Γιάννης Βογιατζής): Χάχαλης,  Ραμόπουλος (63′ Τσαρτολιάς), Λάτσης (87′ Σαντίκου), Κωνσταντόπουλος (80′ Κεχρανιάς), Καλογερόπουλος, Παναγόπουλος, Αλποχωρίτης, Καταρτζόπουλος, Μιχαλόπουλος, Μητρόπουλος (77′ Νταφογιάννης), Γκολφίνος.

Ηρακλής Πατρών (Νίκος Δεργούτης): Μυλωνόπουλος, Γκίτσης (32′ Σουλιώτης) ,Μεμάγκα Μπόσμος, Ντεντόπουλος (63′ Μαντάς), Μαργώνης, Ανδρεόπουλος (74′ Σοφούλης), Ζαρναβέλης, Τασιόπουλος, Λάβδας, Νιάχος Χ. (85′ Περδίκης).