«Διπλάρα» για Δόξα Χαλανδρίτσας μέσα στο Λιμνοχώρι

Λιμνοχώρι-Δόξα Χαλανδρίτσας 0-2 (57’, 86’ Μενύχτας)

Αποβολή : 60’ Μπάτραλης / 90’ Κουκής

Διαιτητής : Παπαδόπουλος (Αβραμοπούλου-Θεοφανόπουλος)

Μεγάλο «διπλό» σημείωσε η Δόξα Χαλανδρίτσας μέσα στο Λιμνοχώρι επί της τοπικής ομάδας με 2-0, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα και φεύγοντας από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Και τα δύο τέρματα της ομάδας του Νίκου Γιαννόπουλου σημείωσε ο νεαρός Μενύχτας, το πρώτο στο 57’ λεπτό και μετά από κάθετη πάσα του Κουλογιάννη στην πλάτη της άμυνας, ενώ στο 86’ λεπτό και μετά από βαθιά μπαλιά από την άμυνα, πήρε την μπάλα από το κέντρο και με κούρσα βρέθηκε απέναντι από τον Δρόσο για να διαμορφώσει το τελικό 0-2.

Να σημειωθεί πως η Δόξα Χαλανδρίτσας αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές από το 60’ λεπτό λόγω αποβολής του Νίκου Μπάτραλη, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς επίσης με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κώστα Κουκή στο φινάλε.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Γ. Ζερδεβάς): Δρόσος, Γερασιμόπουλος (70’ Καρίτσας), Ν. Μπεκίρης, Β. Μπεκίρης, Τσαγγαράς, Νιφόρας, Μπακούλιας, Παρασκευόπουλος, Κουκής, Ντουράι, Ταπεινός (73’ Κυριακόπουλος).

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ (Ν. Γιαννόπουλος): Π. Γεωργαντόπουλος, Μπάτραλης, Διαμαντόπουλος, Σουβλαιώτης, Κοτσανόπουλος, Ματζουράκης, Ζαχαράτος (90’ Γαρώνης), Καπογιαννόπουλος, Μενύχτας (88’ Θεοδωρόπουλος), Κουλογιάννης (81’ Βρόντος), Κ. Γεωργαντόπουλος.