Διπλό και 3η θέση για τον Πανμοβριακό Ριόλου

ΑΕ Πάτρα-Πανμοβριακός Ριόλου 2-4 (44’ Αβραμόπουλος, 47’ Προσκεφαλάς  /  5’ Φωτόπουλος, 30’ 67’ Νιφορόπουλος, 90’ Σπανός)

Διαιτητής : Ρουμπάνης 

Με «διπλό» έφυγε από το Ενωσιακό γήπεδο ο Πανμοβριακός και κατάφερε να περάσει στην 3ηε θέση της βαθμολογίας, επικρατώντας της ΑΕ Πάτρα με 2-4.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με τερματοφύλακα τον δεξιό τους μπάκ-χάφ Γιώργο Τσιούστα, λόγω της κόκκινης κάρτας που είχε δεχθεί στον προηγούμενο αγώνα ο Κώστας Θανόπουλος.

Μόλις στο 5’ λεπτό ο Φωτόπουλος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ριόλου, για να έρθει στο 30’ λεπτό ο Νιφορόπουλος να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του με ωραία ενέργεια.

Οι γηπεδούχοι του Νίκου Τσολόπουλου κατάφεραν με μειώσουν στην εκπνοή του α’ μέρους με τον Αβραμόπουλο, ενώ με την έναρξη του β’ ημιχρόνου ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Προσκεφαλά.

Τελικά ο Νιφορόπουλος στο 67’ λεπτό έβαλε εκ νέου την ομάδα του μπροστά στο σκορ, ενώ το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 90’ λεπτό ο Γιάννης Σπανός με “λόμπα”.

ΠΑΤΡΑ 2005 (Ν. Τσολόπουλος): Τσιούστας, Σοφιανός (80’ Κουκής), Γκεβόρι, Νάσης, Αβραμόπουλος, Πουρνατζής, Προσκεφαλάς, Βουρλούμης, Μικρός, Σταματέλος (53’ Παναγόπουλος), Σουγλέρης (76’ Χριστόπουλος).

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Θ. Παπουτσής-Αγγ. Κωνσταντινόπουλος): Χ. Μπακάλης, Π. Κάτσενος, Λιάκος, Τζίμας, Νιφορόπουλος (90’ Χριστόπουλος), Κοκκίνης, Α. Σπανός (77’ Δελδήμος), Παπαγεωργακόπουλος, Τζίφας (63’ Γκέγκα), Ι. Σπανός, Φωτόπουλος (90’ Μ. Σοφιανός).