Διπλό στα Ζαρουχλεϊκα για την ΑΕ Πάτρα 2005

Αναγέννηση Πατρών-ΑΕ Πάτρα 0-2  (7′, 30′ Προσκεφαλάς)

Διαιτητής : Χρονάς (Τσούτσης-Χαμουζάς)

Στις νίκες μετά από τέσσερα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα, επέστρεψε η ΑΕ Πάτρα, κερδίζοντας με 0-2 την Αναγέννηση Πατρών, η οποιά εδώ και 6 αγωνιστικές, αγνοεί κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Μόλις στο 7’ λεπτό ο Προσκεφαλάς με κεφαλιά και μετά από σέντρα του Παναγόπουλου, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα για το 0-1, ενώ στο 30’ λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής μετά από γέμισα, «τσίμπησε» την μπάλα και βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Σοφίλλα, τον οποίο και πλάσαρε εύστοχα στην δεξιά του γωνία για το 0-2.

Στο 75΄ έσκισε το φρύδι του ο Στέφανος Χριστόπουλος σε μονομαχία και η Αναγέννηση επειδή δεν είχε άλλη αλλαγή τελείωσε το ματς με 10 παίκτες.

Ο νεαρός Βασίλης Σταυρόπουλος (2005) βρέθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας του Νίκου Τσολόπουλου, ενώ περίφημα τα πήγε ο Ανδρέας Μπουρής (2004) στο κέντρο της άμυνας.

ANAΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Ν. Λέσσης): Σοφίλλας, Σ. Χριστόπουλος, Βαρθαλάμης, Ζαφειρόπουλος (46΄ Τσίμπιτσης), Αθανασόπουλος, Αδαμόπουλος, Χουσελάς, Α. Χριστόπουλος, Κακαφώνης, Τζελέπης, Γιάνναρος.

Α.Ε. ΠΑΤΡΑ 2005 (N. Tσολόπουλος): Θανόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Σοφιανός (67΄ Χοχτούλας), Νάσης, Μπουρής, Πουρνατζής, Σταματέλος (64΄ Σαλάγας), Βουρλούμης, Προσκεφαλάς, Παπαπέτρος (90΄ Νανόπουλος), Παναγόπουλος.