«Εξάσφαιρος» ο Ατρόμητος Πατρών πριν τα μπαράζ

Εύκολη νίκη για τον Ατρόμητο Πατρών, καθώς επικράτησε του Αστέρα Τσουκαλεΐκων με σκορ 6-1 για την τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Ένα πρώτο ημίχρονο εξαιρετικό, με πολλές φάσεις και υπέροχα γκολ, ένα από αυτά είναι του Κολαΐτη από τα 55 μέτρα, ωστόσο στη συνέχεια η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου είχε απάντηση και σκόραρε τρεις φορές.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος συνέχισε το καλό παιχνίδι του πρώτου ημιχρόνου και σκόραρε άλλες τρεις φορές κάνοντας το σκορ 6-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΦΙΛΜ:

11′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μικελάτος έκανε εντυπωσιακή ενέργεια, έδωσε την πάσα στον Μαντά, έκανε το πλασέ με το αριστερό αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα χέρια του Σγούρα.

23′ Έπειτα από τη σέντρα του Μικελάτου από τα δεξιά, ο Κωστής έκανε ένα μονοκόμματο σουτ αλλά ο Σγούρας έκανε ωραία επέμβαση και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.

25′ Ο Κωστής μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Σγούρας έκανε εξαιρετική απόκρουση, στη συνέχεια ο Μπελεζάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ανδρεόπουλος με κεφαλιά έστειλε την λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ. Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο να ανοίξει το σκορ.

33′ Ο Κολαΐτης όταν έδωσε την μπάλα πολύ ύψος σχεδόν από τα 55 μέτρα, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασακόπουλου βάζοντας ένα εξαιρετικό γκολ ο παίκτης του Αστέρα Τσουκαλεΐκων.

36′ Όταν ο Μαντάς έκανε μια ωραία ενέργεια, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

39′ Έπειτα από την ωραία ενέργεια του Μικελάτου, ο οποίος πέρασε τέσσερις παίκτες, έκανε ένα δυνατό σουτ από τα δεξιά και μέσα στην περιοχή και ισοφάρισε σε 1-1.

44′ Όταν ο Μπελεζάκης έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Μαντάς με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τον Ατρόμητο Πατρών και την ανατροπή.

45′ Ο Ατρόμητος έκανε 3 τα τέρματα του, όταν ο Μικελάτος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κωστής με ένα σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

58′ Το πρώτο σουτ στο δεύτερο ημίχρονο έγινε από τα Τσουκαλέικα, όταν ο Κράγια έδωσε για τον Τζάφα, αυτός έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Αθανασακόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.

61′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Κωστής έκανε τη σέντρα από τα αριστερά ο Ανδρεοσόπουλος δεν έκανε καλή κεφαλιά σε κενή εστία και έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 4-1 και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

65′ Έπειτα από τη σέντρα του Μαντά, ο Αγκαράι έδωσε για τον Ανδρεόπουλο και αυτός έκανε το 4-1 για τον Ατρόμητο.

68′ Έπειτα από την ωραία κάθετη μπαλιά του Μαντά, ο Ανδρεοσόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον Σγουρά και με πλασέ έκανε το 5-1 για τον Ατρόμητο Πατρών.

83′ Όταν εκτέλεσε το κόρνερ ο Μαντάς, ο Μικελάτος έκανε την κεφαλιά η οποία κόντραρε και στη συνέχεια ο Μανθόπουλος έκανε δεύτερη κεφαλιά την οποία την έδιωξε εντυπωσιακά ο Σγούρας.

84′  Έπειτα από τη σέντρα του Χριστόπουλου από τα αριστερά, ο Μαντάς τσίμπησε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 6-1.

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χρήστος Καραπίτσος): Αθανασακόπουλος, Μπελεζάκης (82′ Χριστόπουλος), Γερογιάννης, Αγκαράι, Γιαννόπουλος, Μανθόπουλος, Αναγνώστου, Μικελάτος, Ανδρεόπουλος (74′ Γραμματικόπουλος), Μαντάς, Κωστής (76′ Μπακόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Σπύρος Αθανασόπουλος): Σγούρας, Μητρόπουλος, Κράγια, Κολαΐτης, Θωμάς, Τζώλλας (46′ Τογαντζής), Τζάφα (66′ Σπηλιωτόπουλος), Παπαγιαννόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κότσα (66′ Παρασκευάς), Κοτσίνης (60′ Σολωμός).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σουτζόγλου