Επίδειξη δύναμης από τον Ατρόμητο Πατρών

ΣΚΟΡΕΡ: (35′ πεν. Τζελεπής – 40′ πεν., 49′ Ανδρεόπουλος, 42′, 70′ Γραμματικόπουλος, 75′ Αγκαράϊ, 86′ Σδρόλιας)

Ο Ατρόμητος Πατρών «διέλυσε» στην κυριολεξία την Αναγέννηση Πατρών με 6-1 στο άλλοτε ντέρμπι της περιοχής.

H διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής με τους τυπικά φιλοξενούμενους να χάνουν κλασσικές ευκαιρίες για γκολ παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Από δύο γκολ σημείωσαν οι Ανδρεόπουλος, Γραμματικόπουλος και από ένα οι Αγκαράϊ, Σδρόλιας. Επιτυχημένο ντεμπούτο πραγματοποίησαν και οι νεοαποκτηθέντες Μικελάτος, Αναγνώστου, Σουτζόγλου, Μπελεζάκης και Μανθόπουλος.

ΦΙΛΜ:

11′ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Γραμματικόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μαντάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

16′ Με ωραία κομπίνα από φάουλ, ο Κωστής έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Σοφίλλα.

35′ Η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ σε 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζελέπη.

36′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο, έπειτα από το γύρισμα του Μαντά ο Αναγνώστου με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια έγινε ένα σπρώξιμο πάνω στον Αναγνώστου, αφού ο Γραμματικόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα για πέναλτι. Αρχικά έδειξε γκολ, ωστόσο μετά από συζήτηση με τον βοηθό του άλλαξε απόφαση και έδωσε πέναλτι για τον Ατρόμητο Πατρών.

40′ Ο Ατρόμητος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρεόπουλου.

41′ Ανατροπή για τον Ατρόμητο, καθώς όταν έκανε τη σέντρα από τα αριστερά ο Κωστής, σε κενή εστία ο Γραμματικόπουλος έκανε το 1-2.

45+2 Ο Χριστόπουλος Στ. έκανε ένα σουτ από τα δεξιά, η μπάλα άλλαξε πορεία και ο Σουτζόγλου έκανε δύσκολη επέμβαση και έδιωξε σε κόρνερ.

49′ Έπειτα από τη σέντρα του Αναγνώστου, ο Ανδρεόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-3. Δεύτερο προσωπικό γκολ του φορ του Ατρομήτου.

70′ Έπειτα από την μπαλιά του Μαντά, ο Γραμματικόπουλος κατέβασε ωραία την μπάλα, έκανε το 1-2 με τον Ανδρεόπουλο και ο Γραμματικόπουλος με πλασέ έκανε το 1-4.

75′ Όταν εκτέλεσε το φάουλ ο Μαντάς, ο Σοφίλλας δεν έκανε ασταθή απόκρουση και ο Αγκαράι σε κενή εστία έκανε το 1-5.

86′ Έπειτα από τη σέντρα του Μικελάτου, ο Σδρόλιας με προβολή έκανε το σκορ 1-6.

Συνθέσεις:

Αναγέννηση Πατρών (Φώτης Φοής): Σοφίλλας, Χριστόπουλος, Παναγόπουλος (76′ Μπερτσουκλής), Ζαφειρόπουλος, Θωμάς, Αδαμόπουλος, Χουσελάς (45′ Τσιμπιτσής), Χριστόπουλος Α., Κακαφώνης, Τζελέπης (80′ Γιάνναρος), Τσίφας (75′ Βαρθαλάμης).

Ατρόμητος Πατρών (Χρήστος Καραπίτσος): Σουτζόγλου, Γερογιάννης (65′ Μπελεζάκης), Κωστής, Αγκαράι, Μανθόπουλος, Τσίμπιτσης, Αναγνώστου (73′ Παπαγεωργίου), Μικελάτος, Γραμματικόπουλος, Μαντάς (76′ Χριστόπουλος), Ανδρεόπουλος (80′ Σδρόλιας).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σουτζόγλου