Επιβλητικό διπλό του Πήγασου στην Χαλανδρίτσα

Δόξα Χαλανδρίτσας-Πήγασος 1-4  64΄ Παπαγεωργίου – 45΄, 80΄, 87΄ Αποσκίτης, 71΄ Παπαδημητρακόπουλος)

Διαιτητής : Αθανασόπουλος

Εντυπωδιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πήγασος μέσα στην Χαλανδρίτσα, φεύγοντας με το ευρύ 1-4 και το «τρίποντο» στις αποσκεύες του.

Το σκόρ άνοιξε στο 45’ λεπτό της αναμέτρησης ο Νίκος Αποσκίτης, ύστερα από ωραία ενέργεια από αριστερά του Γεωργούση και σέντρα στην καρδιά της άμυνας προς τον σκόρερ των «βυσσινί».

Στο 60’ λεπτό ακυρώθηκε τέρμα του Πήγασου, όταν σε φάουλ από τα δεξιά του Καλογερόπουλου, ο Αποσκίτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε θεωρόντας σε αντικανονική θέση τον έμπειρο επιθετικό. Έντονες οι διαμαρυτρίες για αυτή την απόφαση από τους ανθρώπους του Πήγασου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 64’ λεπτό, όταν σε φάουλ από τα δεξιά, ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην γωνία του Παπαπαύλου για το 1-1.

Στο 80’ λεπτό και μετά από κάθετη πάσα του Αθανασόπουλου, ο Αποσκίτης βρέθηκε απέναντι από τον Βέρρα ο οποίος αρχικά τον κέρδισε, αλλά στην επαναφορά και σε κενή εστία ο Παπαδημητρακόπουλος έκανε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους.

Το 3-1 έγινε στο 87’ λεπτό μετά από σέντρα του Παπαδημητρακόπουλου και κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι από τον Αποσκίτη, ενώ το τελικό σκόρ διαμόρφωσε και πάλι ο έμπειρος επιθετικός μετά από όμορφη κάθετη πάσα του Φωτόπουλου.

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ (Ν. Γιαννόπουλος): Βέρρας, Κ. Καπογιαννόπουλος, Διαμαντόπουλος, Σουβαλιώτης (72΄ Παρτάλης), Βρόντος, Γ. Μενύχτας, Π. Καπογιαννόπουλος, Παπαγεωργίου, Γ. Μενύχτας, Ζαχαράτος (84΄ Ιατρού), Κ. Γεωργαντόπουλος (52΄ Κουλογιάννης).

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ (Ν. Δημητρόπουλος): Παπαπαύλου, Γεωργούσης, Ζαχαρόπουλος, Γελάσιος, Γερούκαλης, Αθανασόπουλος (89΄ Γιώτης), Παπαδημητρακόπουλος, Μέρελης (63΄ Φωτόπουλος), Καλογερόπουλος, Μικελάτος (56΄ Ηρακλέους), Αποσκίτης (88΄ Μπαλάσης).