Επιστροφή στις νίκες για τον Αετό Πατρών (photos)

Αετός Πατρών-Ηρακλής Πατρών 2-0 (14′ Καρακάσης, 65′ Λυμπέρης)

Διαιτητής : Oικονόμου (Σωτηρόπουλος-Καρράς)

Επιστροφή στις νίκες για τον Αετό Πατρών Askounis, μετά τη λευκή ισοπαλία στα Καλάβρυτα! Η ομάδα της Αγίας Σοφίας κατάφερε με τα γκολ του Καρακάση και του Λυμπέρη να επικρατήσει του Ηρακλή στο γήπεδο του Αχιλλέα, ανεβαίνοντας προσωρινά στη 2η θέση. Στην προτελευταία θέση μόλις με 4 βαθμούς βρίσκεται ο Ηρακλής Πατρών.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ :

10′ Ο Παπαδιονυσίου επιχείρησε ένα σουτ και ο Μαρκαντώνης μπλόκαρε δύσκολα με δεύτερη προσπάθεια.

14′ Ο Καρακάσης έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή και άνοιξε το σκορ σε 1-0, με την μπάλα να πηγαίνει οριζόντιο δοκάρι και μέσα.

19′ Ακυρώθηκε γκολ του Λυμπέρη, καθώς όπως είδε ο βοηθός, ήταν εκτεθειμένος.

40′ Τεράστια ευκαιρία για τον Αετό να κάνει δύο τα τέρματα του, έπειτα από την κεφαλιά του Λυμπέρη, ο Μαρκαντώνης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση.

65′ Έπειτα από την ωραία σέντρα του Καρακάση από τα αριστερά, ο Λυμπέρης με κεφαλιά έκανε το 2-0.

66′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αετό, όταν ο Πανόπουλος βγήκε μόνος απέναντι από τον Μαρκαντώνη, αυτός πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή μπλόκαρε την μπάλα.

79′ Ένα σουτ του Παπαδιονυσίου από τα αριστερά, κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών άουτ.

89′ Ευκαιρία για τον Ηρακλή να μειώσει, όταν ο Λάβδας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Περδίκης δεν κατάφερε να κάνει με τη μία το πλασέ, ωστόσο με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών άουτ.

Συνθέσεις:

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χάρης Ράντος): Καλλιακμάνης, Ασκούνης, Βύνιας, Χαλκιόπουλος, Λαζανάς, Καρακάσης, Πουλουπάτης (67′ Μαράτος), Μαρκόπουλος (77′ Μπίρμπας), Παπαδιονυσίου (75′ Τσεμπελής), Λυμπέρης, Πανόπουλος (82′ Μουρτζόπουλος).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Νίκος Δεργούτης): Μαρκαντώνης, Σουλιώτης, Χριστόπουλος, Μεμάγκα, Μπόσμος, Μαργώνης, Ανδρεόπουλος (75′ Νιάχος Χ.), Κατριμπούζας (88′ Περδίκης), Ζαρναβέλης, Λάβδας, Σοφούλης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό