Επιστροφή στις νίκες για το Λιμνοχώρι….με “γκολάρα” Λιβάνη

Αχαϊός Σαραβαλίου-Λιμνοχώρι 1-0 (33’ Λιβάνης)

Διαιτητής : Χρονάς (Θανόπουλος-Ασημακόπουλος)

Σε ένα μέτριο εώς κακό ποιοτικά παιχνίδι, γεγονός που δικαιλογείται από τον άσχημο αγωνιστικό χώρο, το Λιμνοχώρι κέρδισε τον Αχαϊό Σαραβαλίου με 1-0 και ανέβηκε βαθμολογικά. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι για τον Γιάννη Ζερδεβά, στον πάγκο του Λιμνοχωρίου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές από τον αντίπαλο τους, ο οποίος ανέβασε «στροφές» μετά το 70’ λεπτό της αναμέτρησης και πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να έχει την μεγάλη ευκαιρία για να το κάνει.

Μόλις στο 6’ λεπτό το μακρινό φάουλ του Ντουράϊ πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Λέσι, ενώ στο 10’ λεπτό ο Ανδριέλος πρόλαβε σωτήρια την εξαιρετική κάθετη του Λιβάνη στον Κουκή, λίγο πριν αυτός γίνει απειλητικός.

Σστο 28’ λεπτό ο Δρόσος πρόλαβε την κάθετη μπαλιά του Σακελαρίου προς τον Μπαζάρογλου, ενώ δύο λεπτά μετά ένα καλό σουτ του Ντουράϊ δεν είχε ευτυχή κατάληξη και έφυγε άουτ, ενώ το ίδιο έγινε και στο 32’ λεπτό σε επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Λιβάνη.

Στο 33’ λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ένα εξαιρετικό τέρμα, όταν ο Λιβάνης έπιασε έναν ασύλληπτο «κεραυνό» έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό «γάμα» της εστίας του Λέσι και γράφοντας το 1-0.

Με την έναρξη του β’ μέρους οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο 2-0, αλλά το καλό ανάποδο σούτ του Τσαγγαρά, σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Λέσι.

Στο 61’ λεπτό η σέντρα-σούτ του Νικολόπουλου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Δρόσου, στην πρώτη ουσιαστικά υποψία ευκαιρίας από πλευράς των φιλοξενούμενων.

Στο 67’ λεπτό ο Αχαϊός είχε ίσως την καλύτερη στιγμή του στο παιχνίδι, όταν σε πάσα από τα δεξιά του Μπαζάρογλου στον Πρίφτη, ο τελευταίος σούταρε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Δρόσου.

Στο 80’ λεπτό το καλό σουτ του Μπακούλια έφυγε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Λέσι, ενώ στο 86’ λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία να «τελειώσουν» το παιχνίδι, όταν ο Λιβάνης πάσαρε στον Κυριακόπουλο, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Λέσι αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει, με τον πορτιέρο του Αχαϊού να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 92’ λεπτό ο Αχαϊός θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση, αν ο Μπακλέσης κυνηγούσε πιο γρήγορα την πάσα από τον Πρίφτη, η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του Δρόσου.

Στο 95’ λεπτό το Λιμνοχώρι είχε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Μπακούλια να σουτάρει και τον Λέσι να διώχνει την μπάλα, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και μετά από γέμισα από το κέντρο για τους φιλοξενούμενους, η μπάλα έφυγε προς στιγμήν από τα χέρια του Δρόσου, αλλά ο Πρίφτης δεν πρόλαβε να το εκμεταλλευτεί και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Τελικό αποτέλεσμα το 1-0, το οποίο με βάση την εικόνα των δύο ομάδων μπορεί να χαρακτηρισθεί δίκαιο.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Γ. Ζερδεβάς): Δρόσος, Τσαγγαράς, Ν. Μπεκίρης (93’ Μαρινόπουλος), Λιάκος, Ταπεινός, Σουρανής (76’ Γερασιμόπουλος), Μπακούλιας, Ντουράι, Κουκής (85’ Κυριακόπουλος), Λιβάνης (90’ Λοτσάρης), Νιφόρας

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Σ. Παναγόπουλος): Λέσι, Η. Σωτηρόπουλος, Καφεντζής (57’ Νικολόπουλος), Θεοδωρόπουλος (60’ Μπακλέσης), Ανδριέλος, Α. Κ.  Σωτηρόπουλος, Σακελλαρίου, Α. Ζ.  Σωτηρόπουλος (70’ Χαϊκάλης), Πρίφτης, Μπαζάρογλου, Γκλαβάς (90’ Μπίστιχας)

Φώτο : Ανδρέας Χρησταράς