Επιτυχημένη η φετινή πορεία για τη Θύελλα Αιγίου

Στην 7η θέση του 2ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας με 24 βαθμούς τερμάτισε η νεανική Θύελλα Αιγίου.

Το συγκρότημα από την Αιγιάλεια στηρίχθηκε και την φετινή χρονιά σε πολλά νεαρά παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας.  Στο τιμόνι της ομάδας βρέθηκε ο «αρχιτέκτων» αυτού του οικοδομήματος, Κυριάκος Αθανασίου.

Πρώτοι σκόρερ της ομάδας ήταν με 6 τέρματα οι Αρβανίτης και Διαμαντόπουλος, ενώ τους ακολούθησαν οι Μητρόπουλος (4), Λιάτος και Μακρυγιαννάκης (3) και Αθανασίου, Μουρτίκας, Καραϊνδρός, Λαμπίρης, Μητρόπουλος με ένα τέρμα αντίστοιχα.

Η επιθετική γραμμή της ομάδας ήταν καλή, αφού σημείωσε 28 τέρματα ενώ μέτρια θεωρείται η αμυντική γραμμής καθώς δέχθηκε 39 τέρματα. Οι νεαροί του Κυριάκου Αθανασίου τελείωσαν το πρωτάθλημα με απολογισμό 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 12 ήττες. Εντός έδρας η ομάδα είχε απολογισμό 5-1-5 ενώ εκτός έδρας 2-2-7.

Καλύτερη στιγμή των Αιγιωτών στο φετινό πρωτάθλημα θεωρείται η μεγάλη εντός έδρας νίκη κόντρα στο ΑΠΣ Πάτραι την 12η αγωνιστική με σκορ 3-0. Θετική θεωρείται και η πορεία της ομάδας στο κύπελλο ερασιτεχνών, καθώς αποκλείστηκε στη γ΄ φάση από τον Δία Σαραβαλίου με σκορ 6-5 στα πέναλτι. Νωρίτερα είχε καταφέρει να αποκλείσει με νίκη εντός έδρας την Νίκη Προαστείου με 1-0.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς