Ζωντανός στο κυνήγι της τετράδας ο Άρης Πατρών

Άρης Πατρών-Δαβουρλής 3-2 (11’ Τσαρτόλιας, 53’ Μητρόπουλος, 63’ Γκολφίνος / 16’ Καραμπούλας, 17’ Αντύπας)

Αποβολή : 94’ Λάτσης

Χαμένο πέναλτι : 80’ Βετούλας (απέκρουσε Χάχαλης)

Διαιτητής : Καλύβας

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι που ολοκλήρωσε πριν από λίγο την 17η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία, ο Άρης Πατρών πήρε δύσκολη νίκη απέναντι στον Δαβουρλή με 3-2.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσαρτόλια, για να ισοφαρίσει στο 16’ λεπτό ο Καραμπούλας για την ομάδα του Δαβουρλή.

Ένα λεπτό μετά οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Αντύπα, αλλά ο Μητρόπουλος ισοφάρισε στο 53’ λεπτό, σημειώνοντας ακόμα ένα κρίσιμο τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Το 3-2 σημείωσε ο Γκολφίνος, ένα λεπτό μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, για να χρειαστεί η επέμβαση του Χάχαλη στο 80’ λεπτό σε πέναλτι του Βετούλα, προκειμένου ο Άρης να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της τετράδας.

ΑΡΗΣ (Γ. Βογιατζής): Χάχαλης, Τσαρτόλιας (90’ Αποστολόπουλος), Λάτσης, Κωνσταντόπουλος, Νταφογιάννης, Μεντζελόπουλος, Αλποχωρίτης, Θεοδοσόπουλος (62’ Γκολφίνος), Μιχαλόπουλος (70’ Γράββαλος), Μητρόπουλος (86’ Παναγόπουλος), Φούφουλας.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ (Δ. Ράπτης): Κοκοτσής, Καραμπούλας, Μανούσος (73’ Γιωργ. Βάρδας), Σ. Πρέμτο, Τσάκας (36’ λ.τ. Τελέγκος), Βετούλας, Λαζαρίδης, Στάμος (73’ Πολίτης), Κουμπουρλής, Αντύπας, Ανδρεοσόπουλος.