Κέρδισε και… βλέπει τετράδα ο Άρης Πατρών

Διαιτητής: Χρονάς (Βασιλόπουλος-Σαλιάι)

Σπουδαία νίκη με ολική ανατροπή πέτυχε ο Άρης Πατρών που κέρδισε το ΑΠΣ Πάτραι με σκορ 3-1. Με αυτήν την νίκη η ομάδα του Γιάννη Βογιατζή βρίσκεται στο -3 από την προνομιούχο τετράδα και στις επόμενες έξι αγωνιστικές θα τα δώσει όλα για να καταφέρει να βρεθεί σε αυτήν. 

Αντιθέτως η ομάδα του ΑΠΣ Πάτραι με αυτήν την ήττα είδε να χάνεται η 4αδα και στις επόμενες αγωνιστικές θα κυνηγήσει τις νίκες για το καλύτερο πλασάρισμα ενόψει των πλέι άουτ.

Φόρεσε ξανά μετά από πάρα πολλά χρόνια την φανέλα της ομάδας των Προσφυγικών ο Ντίνος Φούφουλας και μάλιστα ήταν και ο παίκτης κλειδί καθώς σκόραρε και είχε και μια ασίστ.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

1′ Σουτ του Βάρρα μέσα από την περιοχή η μπάλα θα αναπαυτεί στην δεξιά γωνία του Χάχαλη για το 1-0.

26′ Φάουλ του Λάτση κεφαλιά του Μεντζελόπουλου θα μπλοκάρει ο Διαμαντόπουλος.

29′ Σέντρα του Μητρόπουλου από τα δεξιά ο Λάτσης θα πάρει την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Ρήγα και τον Διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

30′ Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μητρόπουλος και θα ισοφαρίσει σε 1-1.

43′ Γυριστό σουτ του Μεντζελόπουλου θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Διαμαντόπουλος.

44′ Κόρνερ του Μητρόπουλου κεφαλιά Μεντζελόπουλου η μπάλα θα περάσει άουτ.

45′ Σουτ του Κρίμπα η μπάλα θα περάσει άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Χάχαλη.

57′ Σέντρα του Τσάμη από τα δεξιά αμαρκάριστος ο Νικολάι θα πιάσει την κεφαλιά η μπάλα θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.

58′ Βαθιά μπάλα του Αλποχωρίτη στην πλάτη της άμυνας αλλά το πλασέ του Φούφουλα θα καταλήξει πάνω από τα δοκάρια.

68′ κάθετη πάσα του Ραμόπουλου τετ α τετ ο Φούφουλας θα κάνει την ολική ανατροπή και το 1-2.

79′ Εκπληκτική ντρίπλα του Μιχαλόπουλου σε παίχτη του ΑΠΣ Πάτραι θα πασάρει στον Φούφουλα που θα πιάσει ένα σουτ και με προβολή ο Λάτσης θα κάνει το 1-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους ανθρώπους του Άρη Πατρών.

Συνθέσεις:

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Φ. Σχοινάς): Διαμαντόπουλος, Ρήγας (69’ Μούζος), Πόγκας, Σπανός, Σταθόπουλος, Βάρρας (78’ Καλαμπόκας), Νικολάι, Χριστοδουλόπουλος, Κατσιγιάννης (7’ λ.τ. Μπιτσάκου), Κριμπάς, Τσάμης (84’ Κάππος).

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γ. Βογιατζής): Χάχαλης, Λάτσης, Καλογερόπουλος (91’ Αλεξόπουλος), Νταφογιάννης (60΄ Ραμόπουλος), Μεντζελόπουλος , Αλποχωρίτης, Καταρτζόπουλος, Μιχαλόπουλος, Μητρόπουλος (80’ Αποστολόπουλος), Θεοδοσόπουλος (88’ Κωνσταντόπουλος), Φούφουλας.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς