Και ποιος να την σταματήσει ;

Αχαϊκή-Πανμοβριακός Ριόλου 5-2 (20′ Μωραϊτης, 46′, 62′, 88′ Πυρρής, 48′ Γεωργόπουλος / 81′ Νιφορόπουλος, 90’ Σπανός)

Διαιτητής : Γιώργος Παπαδόπουλος (Μπαλτάς-Κακαφώνης)

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι της Δυτικής Αχαϊας αλλά και του α’ όμίλου η Αχαϊκή, αφού επικράτησε με 5-2 του Πανμοβριακού Ριόλου και πάτησε ξανά την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 20’ λεπτό της αναμέτρησης ο Μωραϊτης άνοιξε το σκορ για τα «καναρίνια», ενώ στο 46’ λεπτό ο Πυρρής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και άρχισε να «φτιάχνει» το δικό του προσωπικό χατ-τρίκ που θα ακολουθούσε.

Δύο λεπτά μετά ο Γεωργόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ και πάλι ο Πυρρής στο 62’ λεπτό πέτυχε το 2ο προσωπικό του τέρματα και έγραψε το 4-0.

Η ομάδα του Ριόλου μείωσε στο 81’ λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Νιφορόπουλου, για να έρθει και πάλι ο Πυρρής να σημειώσει το δικό του προσωπικό χατ-τρίκ και στο 88’ λεπτό της αναμέτρησης να γράψει το 5-1.

Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε μειώνοντας για την ομάδα του ο Σπανός στο 90’ λεπτό της αναμέτρησης.

Στα αρνητικά του αγώνα ο τραυματισμός του Κοκκίνη στο 64’ λεπτό, ο οποίος αντικαταστάθηκε.

ΑΧΑΪΚΗ (Αλ. Γαβριλόπουλος): Πάγκαλος, Δ. Φραγκούλιας (77’ Ντούβλης), Ν. Φραγκούλιας, Πετρόπουλος, Μπακάλης, Μωραϊτης, Παρασκευόπουλος, Γερασιμόπουλος, Θ. Φραγκιύλης, Γεωργόπουλος (85’ Σέμα), Πυρρής.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Α. Κωνσταντινόπουλος-Θ. Παπουτσής): Ζήγκος, Σοφιανός, Λιάκος, Δελδήμος (60’ Τσίμας), Νιφορόπουλος, Κοκκίνης (64’ Ναούρης), Παπαγεωργακόπουλος, Γκέκα, Σπανός, Φωτόπουλος, Αγγελής (88’ Κωστούρας).