«Λύτρωση» στο 94΄ για το Δαβουρλή Κ΄92

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Σαφαρίκας

ΣΚΟΡΕΡ: 37’ Ανδρεοσόπουλος, 94’ Κουμπουρλής -13’ πεν. Σ. Τσαβαλάς

Απίστευτο ματς ανάμεσα στον Δαβουρλή Κ΄92 και την Α.Ε. Καλαβρύτων με τη νεανική ομάδα της Πάτρας να παίρνει τη νίκη με 2-1 στο 94ο λεπτό χάρις το γκολ του Νίκου Κουμπουρλή.

Στο 4ο λεπτό ο Αντύπας είχε χάσει σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το γκολ για τους γηπεδούχους, αλλά ο Παπαδημητρόπουλος έδιωξε σωτήρια. Η ομάδα της ορεινής Αχαΐας στο 13ο λεπτό κατάφερε από τα 11 βήματα να ανοίξει το σκορ με τον Σταύρο Τσαβαλά, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Ασπρούκος.

Στο 37ο λεπτό ο Ανδρεοσόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε για το συγκρότημα του Δημήτρη Ράπτη και στο 94ο λεπτό, ύστερα από λάθος της άμυνας των Καλαβρύτων ο Κουμπουρλής πέρασε και τον Παπαδημητρόπουλο και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Συνθέσεις:

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄92 (Δ. Ράπτης): Κοκοτσής, Μακρής, Μανούσος, Σ. Πρέμτος, Νασόπουλος, Βετούλας, Λαζαρίδης, Στάμος, Αντύπας, Καραμπούλας, Ανδρεοσόπουλος.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Κ. Βλάχος): Παπαδημητρόπουλος, Τζόβολος (46’ Παπαδόπουλος), Γκλαβάς (84’ Αντύπας), Καραχάλιος, Σκιαδάς, Δημητρόπουλος, Καλαμαράς (58’ Βραχλιώτης), Σ. Τσαβαλάς, Γιαννόπουλος (70’ Τζιαντομένικο), Μπίτρας, Ασπρούκος