Με ηγέτη τον Σταματέλο, «καθάρισε» τον Αχαϊό Σαραβαλίου

ΑΕ Πάτρα 2005-Αχαϊός Σαραβαλίου 2-0 (44’, 68’ Σταματέλος)

Διαιτητής : Παπαδόπουλος (Σταυρόπουλος-Γεωργακόπουλος)

Η ΑΕ Πάτρα 2005 ήταν η νικήτρια στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία απέναντι στον Αχαϊό Σαραβαλίου, αφού κατάφερε να επικρατήσει με δύο τέρματα του Νίκου Σταματέλου.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφτηκε στο 7’ λεπτό όταν ο Μπαζάρογλου πάσαρε ωραία στον Σακελλαρίου, αλλά το σούτ από πλάγια θέση εξουδετέρωσε ο Θανόπουλος.

Στο 10’ λεπτό οι γηπεδούχοι απάντησαν με το σουτ του Σταματέλου που απέκρουσε ο Λέσι, ενώ στο 43’ λεπτό ήρθε το τέρμα για την ομάδα του Νίκου Τσολόπουλου, όταν ο νεαρός επιθετικός ξέφυγε από τα αριστερά με όμορφη πλαγιοκόπηση και πλάσαρε τον Λέσι για το 1-0.

Με την έναρξη του β’ μέρους η κεφαλιά του σκόρερ της ΑΕ Πάτρα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 52’ λεπτό ήταν η σειρά του Παπαπέτρου να σουτάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λέσι.

Στο 65’ λεπτό έχπυμε την διπλή απόκρουση του πορτιέρο του Αχαϊού σε ισάριθμες προσπάθειες για γκόλ του Προσκεφαλά, ενώ τρία λεπτά μετά ο Σταματέλος σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι και «καθάρισε» την υπόθεση νίκη.

Στο 67’ λεπτό ο Παπαπέτρος από πλεοντεκτική  θέση δεν κατάφερε να σουτάρει σωστά με τον Λέσι να μπλοκάρει σταθερά, ενώ η τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα ήταν για τον Αχαϊό, με το μακρινό σούτ του Νικολόπουλου που πέρασε αρκετά μακριά από την εστία του Θανόπουλου.

Τελικό αποτέλεσμα το 2-0, απόλυτα δίκαιο με βάσει την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

ΑΕ ΠΑΤΡΑ 2005 (Ν. Τσολόπουλος) : Θανόπουλος, Τσιούστας, Σοφιανός, Νάσης, Μπουρής, Πουρνατζής, Παναγόπουλος (73’ Παναγιωτόπουλος), Βουρλούμης, Προσκεφαλάς (66’ Αβραμόπουλος), Παπαπέτρος (88’ Χαβάνης), Σταματέλος (90’ Σταυρόπουλος)

ΑΧΑΪΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Σ. Παναγόπουλος) : Λέσι, Νικολόπουλος, Η. Σωτηρόπουλος (71’ Δημόπουλος), Τσαούσογλου, Ανδριέλος, Α.Κ. Σωτηρόπουλος (46’ Καφεντζής), Σακελλαρίου, Παντελής (71’ Α.Ζ. Σωτηρόπουλος), Πρίφτης (46’ Νάνος), Μπαζάρογλου, Γκλαβάς