Νέα ανακοίνωση-καταγγελία από τον Ηρακλή Πατρών

Νέα ανακοίνωση-καταγγελία από τον Ηρακλή Πατρών που αναφέρεται ξανά στο θέμα χρήσης του γηπέδου Πετρωτού.

Αναλυτικά αναφέρει:

Γνωστά φασιστοειδή και κοράκια του ποδοσφαίρου σε πλήρη αρμονία συνεχίζουν τις αυθαιρεσίες στο   Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στο Πετρωτό.

Από την περασμένη εβδομάδα τις ώρες προπόνησης και την Κυριακή την ώρα του αγώνα , κλείνουν  την κεντρική παροχή του νερού με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι παίκτες να κάνουν μπάνιο.

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή τιμωρούν και τους παίκτες των άλλων ομάδων που είτε έχουν κοινό προπονητικό πρόγραμμα είτε αγώνα πρωταθλήματος

Το συνεργείο της ΔΕΥΑΠ που εκλήθη την περασμένη  εβδομάδα στο γήπεδο διαπίστωσε ότι δεν πρόκειται περί βλάβης στις υδραυλικές εγκαταστάσεις αλλά κάποιοι κλείνουν την κεντρική παροχή νερού που βρίσκεται εκτός γηπέδου.

Το Δ.Σ του Ηρακλή Πατρών ευχαριστεί τον αξιότιμο κ Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ ο οποίος σήμερα κατά την διάρκεια συνάντησης μας υποσχέθηκε ότι η επιχείρηση θα λάβει άμεσα μέτρα ώστε να μην μπορεί κανένας να διακόπτει την παροχή νερού .

Παράλληλα ο αξιότιμος κ Αντιδήμαρχος Παιδείας και αθλητισμού που ήταν ήδη ενημερωμένος θα συγκαλέσει σύσκεψη ώστε να εντοπιστούν και οι δράστες που στερούν ένα δημόσιο αγαθό .

Ελπίζουμε και ευχόμαστε τέτοια εκφυλιστικά φαινόμενα να μην επαναληφθούν.

Παράλληλα περιμένουμε τις πρωτοβουλίες της αντιδημαρχίας για τα ληστρικά τροφεία που επιβάλει ένας σύλλογος (25 αντί για 10) το παράνομο κυλικείο με εισπρακτικούς στόχους σε δημοτικό χώρο και τέλος την ορθολογική και δίκαιη διανομή του προπονητικού προγράμματος στο μικρό γήπεδο“.