Νίκη στην εκπνοή για την Δόξα Παραλίας, φωνές από τους φιλοξενούμενους

Δόξα Παραλίας-Δόξα Χαλανδρίτσας 2-1 (11΄ Μπινιέρης, 93΄ Ντεμάϊ / 77΄ Διαμαντόπουλος)

Αποβολή : 91’ Πυρρής

Διαιτητής : Σαφαρίκας (Σταθόπουλου-Τσούρας)

Με ένα τέρμα στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντεμάϊ, η Δόξα Παραλίας κέρδισε δύσκολα την Δόξα Χαλανδρίτσας και πήρε ακόμα ένα «τρίποντο» στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 11’ λεπτό με καταπληκτικό σουτ του Μπινιέρη έξω από την περιοχή, ενώ στο 34’ είχαν καλή στιγμή να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν ο Βέρρας από τα δεξιά πάσαρε για τον Σταυριανόπουλο, ο οποίος από πλεονκετική θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα της Χαλανδρίτσας κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 75’ λεπτό, όταν σε κόνερ του Ζαχαράτου, ο Διαμαντόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Και ενώ όλα έδειχνα ότι το παιχνίδι θα έμενε στην ισοπαλία, ο Νικολόπουλος κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις, το οποίο μετέτρεψε σε γκόλ ο Ντεμάϊ για το τελικό 2-1, σε μια φάση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την ομάδα της Χαλανδρίτσας, αφού όπως υποστηρίζουν  ο τερματοφύλακας κάνει έξοδο στην τελευταία φάση και οι ποδοσφαιριστές της Παραλίας συγκρούονται μεταξύ τους.

Μάλιστα  στην προηγούμενη φάση όπως και πάλι υποστηρίζουν, ο Μενυχτας βγήκε τετ α τετ μόνος του και ο διαιτητής γύρισε την φάση πίσω για φάουλ.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Γερολυμάτος-Δ. Ξηνταρόπουλος): Χιωτέλης, Βγενόπουλος (82΄ Καραπατάκης), Πυρρής, Λαζανάς, Τσίτσαρης, Νικολόπουλος, Μπουρλάκης (65΄ Ντεμάϊ), Ανδρικόπουλος, Βέρρας, Μπινιέρης, Σταυριανόπουλος.

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ (Ν. Γιαννόπουλος): Π. Γεωργαντόπουλος, Μπάτραλης, Διαμαντόπουλος, Σουβαλιώτης, Βρόντος (54΄ Ζαχαράτος), Γ. Μενύχτας, Π. Καπογιαννόπουλος, Κ. Καπογιαννόπουλος, Παρτάλης (74΄ Κ. Γεωργαντόπουλος), Κουλογιάννης (90΄ Θεοδωρόπουλος), Γ. Μενύχτας.