«Ντούμπλαρε» τις νίκες της απέναντι στον Πανμοβριακό η Δόξα Παραλίας

Δόξα Παραλίας-Πανμοβριακός 2-1 (45΄ Ντεμάι, 75΄ Τσίτσαρης / 70΄ Φωτόπουλος)

Διαιτητής : Χρονάς (Κακαφώνης-Ζούλης)

Η Δόξα Παραλίας ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με τον Πανμοβριακό, αφού κατάφερε να επιβληθεί της ομάδας του Θανάση Παπουτσή με 2-1 και να «ντουμπλάρει» τις φετινές τις νίκες απέναντι στους «κοκκινόμαυρους».

Το σκορ άνοιξε στο 45’ λεπτό ο Βαγγέλης Ντεμάϊ με ωραίο εξωτερικό σουτ. Ο ίδιος παίκτης πολύ νωρίτερα είχα δοκάρι για τους γηπεδούχους. Ένας πρώην παίκτης της Παραλίας ο Θανάσης Φωτόπουλος ισοφάρισε για την ομάδα του με ωραίο σουτ στο “Γ” στο 70ο λεπτό.

Ο Τσίτσαρης όμως με ένα εντυπωσιακό σουτ από μακρινή απόσταση έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού την ομάδα του που κράτησε το υπέρ της προβάδισμα μέχρι τέλους. Μάλιστα, η Δόξα είχε ένα δοκάρι ακόμα με τον Σταυριανόπουλο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έφτασαν σε κάτι καλύτερο και ηττήθηκαν για 2η φορά από την ομάδα της Παραλίας.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Γερολυμάτος-Δ. Ξηνταρόπουλος): Χιωτέλης, Δημακόπουλος (90’ Καρίδης), Πυρρής, Λαζανάς, Τσίτσαρης, Νικολόπουλος, Σπυρόπουλος, Βέρρας (90’ Μπουρλάκης), Μπινιέρης, Ντεμάι (55’ Ανδρικόπουλος), Σταυριανόπουλος (67’ Βγενόπουλος).

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Αγ. Κωνσταντινόπουλος-Θ. Παπουτσής): Ζήγκος, Δελδήμος, Σοφιανός (89’ Κάτσενος), Τζήμας, Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Παπαγεωργακόπουλος, Λιάγκος, Χριστόπουλος, Φωτόποπουλος, Γκέγκα.