Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας στηρίζει την Αχαϊκή

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια που γίνεται από την διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας της «Αχαϊκή», με στόχο να μην χαθεί η αγωνιστική χρονιά αλλά και να δοθεί στην ομάδα η δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Η «ΑΧΑΪΚΗ» είναι η ομάδα εκείνη που συνδέθηκε απόλυτα με την έδρα του Δήμου, την Κάτω Αχαΐα. Αγαπήθηκε από τον λαό όσο καμία άλλη, καθώς μετρά ήδη 100 χρόνια ζωής, και έχει χαρίσει στην μικρή αυτή πόλη αναγνωρισιμότητα, κύπελλα, πρωταθλήματα και υπέροχες στιγμές σε εθνικές κατηγορίες και μη.

Σήμερα, εξαιτίας της κρίσης του Κορωνοϊού και της διακοπής του Πρωταθλήματος, η «ΑΧΑΪΚΗ» κινδυνεύει να μην διαγωνιστεί για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Η ΕΠΟ, για την ώρα, μάλλον κλίνει προς την απόφαση να προαχθεί η ομάδα που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου, κάτι το οποίο δεν αναφέρεται στην προκήρυξη της.

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, λοιπόν, στέκεται δίπλα στο διοικητικό συμβούλιο της «ΑΧΑΪΚΗΣ», υπερασπιζόμενος το δικαίωμα των ομάδων στην ίση μεταχείριση και των αληθινών φιλάθλων που επενδύουν στον αθλητισμό, και οικονομικά, στο δικαίωμα να θέλουν να αγωνιστεί η ομάδα τους για την άνοδο.  Με επιστολή του ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας θα ζητήσει, μέσα στις επόμενες ημέρες, από τον αρμόδιο υφυπουργό αθλητισμού να ενεργήσει ανάλογα για να αναθεωρήσει η ΕΠΟ την ισχύουσα απόφασή της.

Ο αθλητισμός δεν αφορά μόνο στην σωματική ανάπτυξη και υγεία αλλά και στον τρόπο με τον οποίο το άτομο αντιλαμβάνεται τον κόσμο! Ας προωθήσουμε την ευγενή άμυλα και την δικαιοσύνη στον αθλητισμό!