Πήρε το ντέρμπι και τερμάτισε δεύτερος ο Αετός Πατρών

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Αθανασόπουλος

ΣΚΟΡΕΡ: 81΄ αυτογκόλ Ροδόπουλος

Ο Αετός Πατρών ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της τετράδας στον Β΄ όμιλο επικρατώντας με 1-0 του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου χάρις το αυτογκόλ του Νίκου Ροδόπουλου στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Αγίας Σοφίας τερμάτισε στη 2η θέση του Β΄ ομίλου, σε μια επιτυχημένη χρονιά για το σύλλογο και προετοιμάζεται πλέον για τα μπαράζ ανόδου.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

13’ Σουτ του Παπαδιονυσίου έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι του Κατσαμπέκη

19’ Σωτήρια επέμβαση του Χαλκιόπουλου, ο οποίος προλαβαίνει τον Τσάτο πριν αυτός ανοίξει το σκορ

37’ Αδύναμο σούτ του Κωστίκα, ο Μπαρδάκης μπλοκάρει εύκολα

40’ Καλή ευκαιρία για τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, όταν ο Μούτσα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά δεν κατάφερε να προλάβει την μπάλα και να σκοράρει

44’ Σούτ του Πανόπουλου, η μπάλα κοντράρει και φτάνει στον Μπάκα, ο οποίος από καλή θέση δεν μπορεί να σκοράρει για τους γηπεδούχους

58’ Κόρνερ με τον Ραμαντάνη, η κεφαλιά του Λίλα θα περάσει ψηλά άουτ

75’ Σούτ του Μούτσα στην κλειστή γωνία του Μπαρδάκη, ο πορτιέρο του Αετού διώχνει σωτήρια

81’ Γκοολλλ για τον Αετό Πατρών, όταν σε γύρισμα του Μπάκα, η μπάλα βρήκε στον Ροδόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα του Κατσαμπέκη.

Συνθέσεις:

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Μπαρδάκης, Πουλουπάτης, Ραμαντάνης (75’ Ρουτζαμάνης), Χαλκιόπουλος, Καρακάσης, Λίλας, Πανόπουλος (90’ Μπίρμπας), Λαζανάς, Παπαδιονυσίου, Λυμπέρης (84’ Μαράτος), Φλέγκας (37’ Μπάκας)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Κατσαμπέκης, Σπαθής (80’ Πήλιουρας), Κασιώτης, Ροδόπουλος, Μπαπαλούτας, Τρίγκας, Κούστα, Μούτσα, Τσάτος, Καραχανίδης (80’ Καρούνης), Κωστίκας.