Παίρνει νίκες…..με Μούζο (photos)

ΑΠΣ Πάτραι-Ηρακλής 1-0 (31΄ Μούζος)

Διαιτητής : Παπαδόπουλος

Σημαντική νίκη για το ΑΠΣ Πάτραι επί του Ηρακλή Πατρών που διατηρεί την ομάδα του Φίλιππου Σχοινά στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. «Χρύσος» σκόρερ για τους «πράσινους» ο Μάριος Μούζος στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ :

6′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ηρακλή, όταν ο Νιάχος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά η μπάλα πήρε ύψος και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

17′ Πρώτο καλό σουτ για το Πάτραι, όταν ο Βέρρας έδωσε κεφαλιά πάσα για τον Βέρρα, ο ίδιος έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια άουτ.

22′ Ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή από τον Σπανό και η μπάλα πήγε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

27′ Μεγάλη διπλή ευκαιρία για το Πάτραι, Ο Τσάμης πρώτα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Μαρκαντώνης έκανε ωραία επέμβαση και στη συνέχεια ο έκανε την κεφαλιά και ο Μεμάγκα την έδιωξε πάνω στη γραμμή.

31′ Το Πάτραι άνοιξε το σκορ σε 1-0, όταν ο Αγριμάκης έκανε ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή, γύρισε την μπάλα για τον Μούζο και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Φιλίππου Σχοινά.

39′ Έπειτα από την ωραία μπαλιά του Κατριμπούζα, ο Σοφούλης έκανε το σουτ και ο Γκόντας έκανε εντυπωσιακή επέμβαση και έδιωξε σε κόρνερ. Μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

55′ Έπειτα από την ωραία ενέργεια του Μεμάγκα, έκανε το γύρισμα, ο Σοφούλης έκανε το πλασέ αλλά ο Γκόντας έδιωξε σε κόρνερ.

79′ Μεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι να τελειώσει το ματς, όταν ο Αγριμάκης πέρασε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ και η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών άουτ.

90+4 Όταν υποδέχθηκε ωραία την μπάλα ο Βάρρας έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

Συνθέσεις:

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Φίλιππος Σχοινάς): Γκόντας, Ρήγας, Τσάμης, Αθανασόπουλος, Ντινόπουλος, Σπανός, Κάππος (12′ Κριμπάς), Βάρρας, Βέρρας (74′ Αντωνόπουλος), Αγριμάκης (85′ Σταθόπουλος), Μούζος (92΄ Αγγελούσης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Νίκος Δεργούτης): Μαρκαντώνης, Μεμάγκα, Χριστόπουλος, Σουλιώτης, Μαργώνης, Παπαδόπουλος, Νιάχος Χ. (61′ Γεωργίου), Κατριμπούζας, Σοφούλης, Λάβδας, Ανδρεόπουλος (82′ Νιάχος Ζ.)

Επιμέλεια : Π. Σουτζόγλου

Φωτογραφικό Υλικό από την αναμέτρηση