«Πεντάρα» και 4η θέση για τη Νίκη Προαστίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαράλαμπος Πετρόπουλος (Τσούτσης-Τσούρας)

ΣΚΟΡΕΡ (25΄ Μουστάκας, 27΄αυτ. Παναγόπουλος, 78΄, 85΄, 89΄ Γαλάνης)

Άνετη νίκη με την οποία “κλείδωσε” την τετράδα, σημείωσε η Νίκη Προαστίου απέναντι στην Αιγείρα/Ακράτα, επικρατώντας με το ευρύ 5-0.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Καρελάς έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ, με τους αμυνόμενους των φιλοξενουμένων να διώχνουν πάνω από την γραμμή, ενώ στο 8’ λεπτό ο Καταβάτης από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ και να ανοίξει το σκορ.

Στο 21’ λεπτό ο Λεπενιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά το πολύ καλό σουτ του Σαρρή, ενώ στο 25’ λεπτό η ομάδα του Νίκου Πατρώνη άνοιξε το σκορ, με τον Πολύδωρο να βρίσκει τον Μουστάκα ο οποίος με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Λιάγ λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, όταν ο Καρελάς έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Παναγόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα του Λεπενιώτη για το 2-0.

Στο 56’ λεπτό ο Σαρρής έπιασε πολύ όμορφο σουτ αναγκάζοντας τον πορτιέρο της Αιγείρας/Ακράτας σε νέα εντυπωσιακή απόκρουση, ενώ στο διάστημα 78-90, ο Γαλάνης πήρε το «όπλο» του και με χατ-τρίκ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Συνθέσεις:

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Πολύδωρος (26’ Γαλάνης), Κάτσας, Δημόπουλος, Σαρρής (84’ Βρεττάκης), Διαμαντόπουλος, Καϊμακάς (51’ Σαμαντάς), Καταβάτης (84’ Καψής), Μουστάκας, Καρέλας.

Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑΣ (Ν. Ψυχογιάννης): Λεπενιώτης, Μαυρομμάτης, Παναγόπουλος (70’ Σπρίντζος), Πρέζας (87’ Στεφανίδης), Έξαρχος, Αλέφαντος, Ψαρράκος (46’ Σακελλαρόπουλος), Καυγάς, Κλουκίνας, Καλέλης, Κυρίκος (87’ Τριανταφυλλόπουλος).