«Πεντάρα» με ανατροπή και καλή εμφάνιση για τον Πανμοβριακό

Λιμνοχώρι-Πανμοβριακός 2-5 (6′ Μπακούλιας, 30′ Ν. Μπεκίρης / 12′, 74′, 86′ Φωτόπουλος, 33′ πεν. Νιφορόπουλος, 38′ Γ. Λιάκος)

Διαιτητής : Φωκάς (Βασιλόπουλος-Γεωργακόπουλος)

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι σε ένα πολύ βαρύ και λασπωμένο γήπεδο, ο Πανμοβριακός πήρε το διπλό απέναντι στο Λιμνοχώρι με το ευρύ 2-5.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο 6’ λεπτό με τον Μπακούλια, ο οποίος πήρε την μεγάλη μπαλιά του Κουκή από το λάθος του Κοκκίνη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπακάλη για το 1-0.

Η ομάδα του Θανάση Παπουτσή αντέδρασε και στο 12’ λεπτό ισοφάρισε με τον Φωτόπουλο, ο οποίος πήρε την ασίστ από το κλέψιμο του Παπαγεωργακόπουλου για το 1-1.

Το Λιμνοχώρι ξαναπήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 30’ λεπτό με τον Νίκο Μπεκίρη, αλλά δύο λεπτά μετά ο Αγγελής πήρε την κάθετη πάσα από τα δεξιά και με ωραία ενέργεια κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Νιφορόπουλος και ισοφάρισε εκ νέου για τον Πανμοβριακό σε 2-2.

Η ολική ανατροπή για την ομάδα του Ριόλου έγινε στο 38’ λεπτό με τον Γ. Λιάκο και μετά από όμορφη συνεργασία των Παπαγεωργακόπουλου-Σπανού και Αγγελή, με τον τελευταίο να πασάρει στον Λιάκο για το 2-3.

Στο 74’ λεπτό ο Νιφορόπουλος έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, «έκοψε» την μπάλα στο πέναλτι για τον Φωτόπουλο, ο οποίος σκόραρε και πάλι για το 2-4, με το τελικό σκορ να διαμορφώνει και πάλι το «δεκάρι» του Πανμοβριακού στο 86’ λεπτό, όταν δέχθηκε την όμορφη σέντρα του Σπανού και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-5.

Συνθέσεις:

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Γ. Ζερδεβάς): Δρόσος, Παρασκευόπουλος, Ν. Μπεκίρης, Β. Μπεκίρης, Τσαγγαράς, Α. Λιάκος, Μπακούλιας, Νιφόρας (46΄ Ντουράϊ), Κουκής (85΄ Πυρρής), Σουρανής, Ταπεινός (46΄ Γερασιμόπουλος).

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Θ. Παπουτσής-Αγγ. Κωνσταντινόπουλος): Mπακάλης, Λιάκος (91΄ Σπυρόπουλος), Καούρης (60΄ Σοφιανός), Τζίμας, Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Σπανός, Αγγελής, Παπαγεωργακόπουλος (88΄ Ψιλοπαναγιώτης), Φωτόπουλος (88΄ Χριστόποουλος), Γκέγκα.