Που όρεξη για μπάλα;

Η Ελλάδα, η Πάτρα μας όπως και οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες-πόλεις ζούνε πρωτόγνωρες και σίγουρα πολύ δύσκολες καταστάσεις και κανείς δεν γνωρίζει που θα μας βγάλει όλο αυτό με τον πολύ επικίνδυνο ιό.

Στο νομό μας η κατάσταση δεν είναι διαφορετική, αφού όλα έχουν «νεκρώσει» και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε ακριβώς θα βγούμε από αυτή την δύσκολη κατάσταση που έχουμε περιέλθει.

Αρκετά είναι τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που φτάνουν καθημερινά στo patragoal.gr από παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές και άλλους εμπλεκόμενους φορείς με το ερασιτεχνικό του νομού μας αναφορικά με το τι μέλει γενέσθαι.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί ακόμη να απαντήσει, αφού η λογική λέει πως περίπου το Πάσχα θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα με μεγαλύτερη ακρίβεια και προσπαθώντας να προγραμματίσουμε την επόμενη ημέρα και στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας.

Το βέβαιο είναι πως υπάρχουν ακόμη αρκετά ματς σε όλες τις κατηγορίες, εκκρεμότητες στο κύπελλο ερασιτεχνών και φυσικά τα πλέι οφ και πλέι άουτ που αποφασίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι.

Είναι δεδομένο πως τα χρονικά περιθώρια θα στενέψουν αρκετά οπότε θα πρέπει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις και πως θα ολοκληρωθεί (αν όλα πάνε καλά) αυτή η ταραχώδης χρονιά που πλήττει αναγκαστικά και το ποδόσφαιρο.