Πρώτος και καλύτερος ο Παναιγιάλειος – Eυχαριστήριο της Α.Ε. Καλαβρύτων

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρουμπάνης (Πρέζας-Σπυρόπουλος)

ΣΚΟΡΕΡ: 4΄ πέναλτι Γκάτσης, 28΄ Μπούνας, 77΄ Ορτέντζιος – 70΄ Καλαμαράς, 90΄ πέναλτι Τσαβαλάς

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος με τον Παναιγιάλειο να επικρατεί με 3-2 της Α.Ε. Καλαβρύτων που στάθηκε όσο πιο καλά μπορούσε στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Αιγίου μπαίνει με έξτρα βαθμούς στην β΄ φάση του πρωταθλήματος και ευελπιστεί μετά από ένα χρόνο απουσίας να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες όπου και ανήκει. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βαγγέλης Γκάτσης μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ.

Στο 28΄ ο Βασίλης Μπούνας διπλασίασε τα τέρματα των Αιγιωτών. Τρία λεπτά πριν ο Γκάτσης είχε αστοχήσει σε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο γκολκίπερ Κώστας Παπαδημητρόπουλος.

Η ομάδα του Κώστα Βλάχου κατάφερε να μειώσει στο 70΄ με τον Καλαμαρά και να ξαναμπεί προσωρινά στο παιχνίδι, αλλά ο νεαρός και ταλαντούχος Ορτέντζιος επτά λεπτά αργότερα επανέφερε την τάξη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τσαβαλάς στην εκπνοή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η ανακοίνωση της Α.Ε. Καλαβρύτων:

«Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας. Η Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία κοίταξε στα μάτια όλους τους αντιπάλους, τερμάτισε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μπαίνει με αισιοδοξία στα play out και με σιγουριά ότι θα αντεπεξέλθει στο δύσκολο μίνι πρωτάθλημα των 8 αγώνων και θα καθιερωθεί στην κατηγορία γιατί το αξίζει.

Όλοι μα όλοι μιλούν για το αθλητικό θαύμα των Καλαβρύτων, την νοικοκυρεμένη ομάδα τον τρόπο που αγωνίζεται και την ποιότητά της εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές, φιλάθλους και διοίκηση. Συνεχίζουμε δυνατά…

Για τον ιστορικό Παναιγιάλειο, αφού ευχαριστήσουμε για την άψογη φιλοξενία, να ευχηθούμε να καταφέρει γρήγορα να βρεθεί εκεί που του αξίζει, στις Εθνικές κατηγορίες».

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Αλ. Σπυρόπουλος – Μ. Λελούδας): Κοντογεώργος, Αποστολής (56΄ Πλατυκώστας), Οικονόμου, Σπανογιάννης (80΄ Νικολόπουλος), Παπασπηλιόπουλος, Ορτέντζιος, Μπούνας, Κουραχάνης, Σπυρόπουλος (72΄ Βαλλιάνος), Γκάτσης, Χριστόπουλος (46΄ Σκούτας).

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Κ. Βλάχος): Παπαδημητρόπουλος, Βρεττός, Γκλαβάς, Καραχάλιος, Σκιαδάς (46΄ Αντύπας), Παπαδόπουλος (84΄ Γιαννόπουλος), Τσαβαλάς, Δημητρόπουλος, Μπίτρας, Καλαμαράς (88΄ Τζιαντομένικο), Ανδριόπουλος (79΄ Κοσκινάς).