Σε απόσταση αναπνοής ο Πανμοβριακός

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιωτόπουλος

ΣΚΟΡΕΡ: 32′ Παπαγεωργακόπουλος, 60′ Κοκκίνης, 70′ Φωτόπουλος – 41′ Παναγόπουλος

Ο Πανμοβριακός επικράτησε με 3-1 της Α.Ε. Πάτρα 2005 σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και παρέμεινε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο Παπαγεωργακόπουλος στο 32ο λεπτό έβαλε σε θέση οδηγού τους Ριολίτες με σουτ, αλλά η απάντηση ήταν άμεση, αφού στο 41΄ ο Παναγόπουλος με δυνατό σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του Τσολόπουλου. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι να σημειωθεί πως είχαν δοκάρι στην αρχή με τον Σταματέλο.

Στο 60΄ ο Κοκκίνης μετά από εκτέλεση κόρνερ και σουτ έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού την ομάδα της Δυτικής Αχαΐας και δέκα λεπτά αργότερα με πανομοιότυπο τρόπο ο Φωτόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Θ. Παπουτσής-Αγγ. Κωνσταντινόπουλος): Ζήγκος, Δελδήμος (65’ Λιάκος), Σοφιανός, Τζίμας, Νιφορόπουλος, Κοκκίνης (89’ Σκόνδρας), Σπανός (86’ Κωστούρας), Αγγελής, Παπαγεωργακόπουλος (76’ Χριστόπουλος), Φωτόπουλος, Γκέγκα.

Α.Ε. ΠΑΤΡΑ 2005 (Ν. Τσολόπουλος): Θανόπουλος, Λαγός (76’ Χοχτούλας), Τσιούστας (88’ Σαλάγας), Αβραμόπουλος, Νάσης, Πουρνατζής (86’ Ξυπολιάς), Σοφιανός, Βουρλούμης, Παναγόπουλος, Σταματέλος, Προσκεφαλάς (68’ Μπουρής).