Σημαντικό διπλό στην Ακράτα για το Πάτραι

Αιγείρα/Ακράτα-ΑΠΣ Πάτραι 1-2 (78′ Πρέζας / 18′ πεν. Αναγνώστου, 31′ Νικολαϊ)

Διαιτητής : Σαφαρίκας (Τραγουλιάς-Τσούτσης)

Επέστρεψε στις νίκες το Πάτραι, αφού κατάφερε να αποδράσει με ένα σημαντικό διπλό μέσα από την Ακράτα, κερδίζοντας την τοπική Αιγείρα/Ακράτα με 1-2.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμήστον αγώνα, όταν σε αντεπίθεση το σούτ του Πρέζα έδιωξε σωτήρια ο Μπαρδάκης, ενώ το ίδιο έκανε και στο 14’ σε φάουλ του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή για τους «πράσινους» ήρθε στο 16’ λεπτό με την κεφαλιά του Κατσιγιάννη να βρίσκει το δοκάρι, ενώ δύο λεπτά μετά η ομάδα του Φίλλιπα Σχοινά κέρδισε πέναλτι με τον Αναγνώστου να ευστοχεί για το 0-1.

Στο 31’ λεπτό το Πάτραι κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Νικολάϊ, ενώ στο β’ μέρος η Αιγείρα/Ακράτα κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν στο 78’ λεπτό ο Κλούκινας γύρισε στον Πρέζα, ο οποίος με πλασέ μείωσε σε 1-2, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι στον αγώνα και το Πάτραι να φεύγει από την Ακράτα με ένα σπουδαίο διπλό.

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ (Χ. Γκρέκας): Γκανατσούλας, Παππάς, Καυγάς (46’ Κυρίκος), Ζίζηλας, Έξαρχος, Αλέφαντος (32’ Παράνομος), Σακελλαρόπουλος (78’ Μάρκου), Πρέζας, Κλουκίνας, Καλέλλης, Μαυρομμάτης (74’ Ψαρράκος).

Α.Π.Σ. ΠΑΤΡΑΙ (Φ. Σχοινάς): Μπαρδάκης, Ρήγας, Ραμαντάνης (90’ Τσάμης), Σπανός, Σταθόπουλος, Βάρρας, Νικολάι, Αναγνώστου, Κατσιγιάννης (72’ Μιχαηλίδης), Χριστοδουλόπουλος, Κριμπάς (80’ Μπιτσάκου).