Σπουδαία νίκη για τη Δόξα Χαλανδρίτσας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωκάς (Σωτηρόπουλος-Τσούτσης)

ΣΚΟΡΕΡ: 18΄ Κουλογιάννης, 34΄ Παπαγεωργίου

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Δόξα Χαλανδρίτσας καθώς επιβλήθηκε με 2-0 του Δία Σαραβαλίου στην έδρα της.

Ο Ηλίας Κουλογιάννης στο 18ο λεπτό άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ, ύστερα από ασίστ του νεαρού Γιώργου Μενύχτα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Νίκος Παπαγεωργίου στο 34ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι «πορτοκαλί» πάντως ήταν ιδιαίτερα άτυχοι καθώς είχαν δύο δοκάρια με τους Σωτηρόπουλο και Μαλτέζο. Μάλιστα, είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Διονύση Βαλσαμή να μην μπορεί να νικήσει από τα έντεκα βήματα τον εκπληκτικό Παναγιώτη Γεωργαντόπουλο.

Συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ (Ν. Γιαννόπουλος): Π. Γεωργαντόπουλος, Κ. Καπογιαννόπουλος, Μπάτραλης (91΄ Μαντζουράκης), Βρόντος, Μενύχτας, Ζαχαράτος (82΄ Ιατρού), Γ. Μενύχτας, Παπαγεωργίου (90΄ Θεοδωρόπουλος), Κουλογιάννης (88΄ Παρτάλης), Π. Καπογιαννόπουλος.

ΔΙΑΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Ν. Ορφανίδης-Χ. Ξυπολιάς): Σοφίλλας, Αβραμόπουλος, Μαρκεζίνης, Παπανικολάου, Γασπαρινάτος, Σωτηρόπουλος, Καπερώνης, Βαλσαμής, Δ. Μαλτέζος, Στρέκλας (46΄ Παπαδάτος), Στανής.