«Στρογγυλοκάθησε» στην κορυφή η Δόξα Παραλίας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Ρουμπάνης

ΣΚΟΡΕΡ: 3′ αυτ. Νικολόπουλος – 14′ Σπυρόπουλος, 85΄Νικολόπουλος

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Δόξα Παραλίας που επικράτησε δύσκολα με 2-1 του Δία Σαραβαλίου στο «Κώστας Ζάρρας» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Με αυτογκόλ του Νικολόπουλου στο 3ο λεπτό η ομάδα του Δία πήρε κεφάλι στο σκορ, αλλά όχι για πολύ, αφού στο 14ο λεπτό ο Μάριος Σπυρόπουλος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για το 1-1.

Ο Νικολόπουλος πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα εξιλεώθηκε για το αυτογκόλ, σημειώνοντας το γκολ της μεγάλης ανατροπής μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΔΙΑΣ (Χ. Ξυπολιάς-Ν. Ορφανίδης): Μαργαλιάς, Στανής, Μαρκεζίνης (35΄ Μούζος), Γασπαρινάτος, Παπαδάτος (43’ Παπανικολάου), Μπάδας, Βαλσαμής, Σωτηρόπουλος, Ζησιμόπουλος (82’ Γκολφινόπουλος), Π. Μαλτέζος (70’ Τσερικλός).

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Γερολυμάτος-Δ. Ξηνταρόπουλος): Χιωτέλης, Δημακόπουλος, Καραπατάκης (82’ Πυρρής), Λαζανάς, Τσίτσαρης, Νικολόπουλος, Σπυρόπουλος, Ανδρικόπουλος, Μπινιέρης (87’ Χριστόπουλος), Ντεμάι, Σταυριανόπουλος (91’ Καρύδης).