Συγκλονιστικό παιχνίδι στα Καλάβρυτα

ΑΕ Καλαβρύτων-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 2-2 (70’ Καραχάλιος, 87’ Σ. Τσαβαλάς / 20’ Τσάτο, 95’ Πήλιουρας)

Διαιτητής : Καδδάς (Πλατανιάς-Τσούρας)

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που διεξήχθη στα Καλάβρυτα, η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 απέναντι στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

Οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Τσιπιανίτη προηγήθηκαν στο 20’ λεπτό σε αντεπίθεση με τον Τσάτο, σκορ το οποίο έκλεισε και το ημίχρονο.

Στο β’ μέρος έγινε η ολική ανατροπή για τα Καλάβρυτα, αφού στο 70’ ο Σ. Τσαβαλάς πάσαρε όμορφα στον Καραχάλιο ο οποίος σκόραρε για το 1-1, «πληγώνοντας» την πρώην ομάδα του.

Πέντε λεπτά μετά η ομάδα του Αγίου Βασιλείου είχε δοκάρι για να ξαναπάρει προβάδισμα στο σκορ και φτάνουμε στο 87’ λεπτό όπου μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου, ο Σ. Τσαβαλάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 και την ανατροπή για τους γηπεδούχους.

Ο Κεραυνός όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 95’ λεπτό ο Πήλιουρας με σούτ έξω από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ : Λέσσης,  Βρεττός, Καραχάλιος,  Γκλαβάς (46’ Τσαβαλάς), Παπαγεωργίου,  Παπαδόπουλος, Δημητρόπουλος, Σκιαδάς, Ασπρούκος (60’ Τσαβαλάς Γ.), Καλαμαράς (60΄Γιαννόπουλος), Κοσκινάς (71΄Ανδρεόπουλος)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ : Δημητρίου, Φραντζής (63΄Βασιλόπουλος), Σπαθής, Αγγελόπουλος, Ροδόπουλος, Βασιλόπουλος, Τρίγκας, Κούστα, Τσάτος, Καρβούνης, Καραχανίδης (60’ Πήλιουρας)