Τεράστια Δόξα μέσα στο Σαραβάλι

Αχαϊός Σαραβαλίου-Δόξα Χαλανδρίτσας 0-1 (85’ Κουλογιάννης)

Αποβολή : 10’ Βέρρας (Από τον πάγκο)

Διαιτητής : Παπαδόπουλος (Σταυρόπουλος-Θεοφανόπουλος)

Τεράστια νίκη μέσα στο Σαραβάλι πήρε η Δόξα Χαλανδρίτσας, η οποία επιβλήθηκε με 0-1 του Αχαϊού, χάρη σε τέρμα του Ηλία Κουλογιάννη πέντε λεπτά πριν την εκπνοή της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν σοβαρά παράπονα από δύο λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ σε τετ α τετ του Μπαζάρογλου, που όπως υποστηρίζουν καθόρισαν το αποτέλεσμα.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στους γηπεδούχους, όταν στο 3’ λεπτό ο Μπαζάρογλου σούταρε από τα δεξιά αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Γεωργαντόπουλου.

Στο 5’ λεπτό ο Ανδριέλος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Μπαζάρογλου με «χλιαρή» κεφαλιά έστειλε και πάλι την μπάλα άουτ.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ανήκει στον Δόξα Χαλανδρίτσας στο 25’ λεπτό, όταν ο Μενύχτας πήρε την κάθετη πάσα από τον Κουλογιάννη, βρέθηκε απέναντι από τον Μπαμπέκο, αλλά ο πορτιέρο των γηπεδούχων έδιωξε σωτήρια με τα πόδια.

Στο 44’ λεπτό ο Αχαϊός απάντησε με εξίσου μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μπαζάρογλου μόνος του απέναντι από τον Γεωργαντόπουλο καθυστέρησε να σουτάρει, «έσκαψε» την μπάλα δεξιά για τον Θεοδωρόπουλο ο οποίος με απευθείας σούτ έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γεωργαντόπουλου.

Με την έναρξη του β’ μέρους η Δόξα Χαλανδρίτσας είχε τεράστια ευκαιρία, αφού στο 55’ λεπτό ο Κουλογιάννης σέντραρε με «λόμπα» από τα αριστερά, ο Ζαχαράτος έπιασε την κεφαλιά και ανάγκασε τον Μπαμπέκο σε μεγάλη επέμβαση, ενώ στην συνέχεια η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι.

Η απάντηση του Αχαϊού ήρθε με το σούτ από αριστερά και από πλεονεκτική θέση του Πρίφτη στο 67’ λεπτό που μπλόκαρε ο Γεωργαντόπουλος.

Στο 70’ λεπτό οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού σε κάθετη πάσα του Χαϊκάλη στον Μπαζάρογλου, από την οποία ο επιθετικός των γηπεδούχων έβγαινε τετ α τετ μόνος με τον Γεωργαντόπουλο, ενώ νέες φωνές έχουμε 5 λεπτά μετά για παρόμοια φάση και πάλι με πρωταγωνιστική τον Μπαζάρογλου.

Στο 78’ λεπτό ο Κουλογιάννης έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, έστρωσε στον Ζαχαράτο ο οποίος σούταρε ελάχιστα άουτ από το αριστερό «Γ» του Μπαμπέκου.

Δύο λεπτά μετά ήρθε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για τον Αχαϊό Σαραβαλίου, αφού ο Πρίφτης έστρωσε στον Παντελή, το σουτ του οποίου «έγλειψε» το αριστερό δοκάρι του Γεωργαντόπουλου.

Στο 82’ λεπτό ο πορτιέρο της Δόξας πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση στο καλό σουτ του Γκαβά έξω από την περιοχή, για να έρθει η «ψυχρολουσία» για την ομάδα του Σοφοκλή Παναγόπουλου, όταν σε αντεπίθεση ο Κουλογιάννης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με δυνατό αριστερό σουτ  έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μπαμπέκου για το 0-1.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματα τους, αν ο Μενύχτας στο 94’ λεπτό δεν έχανε το τετ α τετ απέναντι από τον Μπαμπέκο.

Το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης βρήκε νικήτρια την Δόξα Χαλανδρίτσας και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για τις υποδείξεις του βοηθού, που όπως υποστηρίζουν καθόρισαν το αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Σ. Παναγόπουλος): Μπαμπέκος, Νικολόπουλος, Νάνος (83’ Σουβαλιώτης), Δημόπουλος, Ανδριέλος, Σωτηρόπουλος (40’ Χαϊκάλης), Σακελλαρίου (22’ Παντελής), Θεοδωρόπουλος (77’ Μπίστιχας), Πρίφτι, Μπαζάρογλου, Γκλαβάς.

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ (Ν. Γιαννόπουλος): Π. Γεωργαντόπουλος, Κοτσανόπουλος, Κ. Γεωργαντόπουλος, Σουβαλιώτης, Μπάτραλης, Διαμαντόπουλος, Ζαχαράτος (90’ Γαρώνης), Κ. Καπογιαννόπουλος, Μενύχτας, Κουλογιάννης, Π. Καπογιαννόπουλος (72’ Χριστόπουλος).