«Τριάρα» και μία μεταγραφή ο Παναιγιάλειος

Ο Παναιγιάλειος επικράτησε με 3-0 του Δαβουρλή Κ΄92 εκτός έδρας και διατήρησε την διαφορά που έχει από τους διώκτες του ενόψει των αγώνων πλέι οφ που θα ακολουθήσουν.

Στο 5ο λεπτό ο Μπούνας ανατράπηκε από τον Τελέγκο, αλλά ο ρέφερι Σαφαρίκας συνέχισε το ματς, δίχως να δώσει παράβαση. Στο 27΄ ο Μπακατσέλος με σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ για τους Αιγιώτες.

Πέντε λεπτά αργότερα, γυριστό σουτ του Τάσου Σπανογιάννη η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι με την παρέμβαση του Κοκοτσή. Το 0-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 58΄ ο Μπούνας με πλασέ σημείωσε το 0-2. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, αλλά ο ρέφερι κατοχύρωσε το γκολ. Στο 82΄ ο Μακρής είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας με 10 παίκτες τους γηπεδούχους, ενώ στο 88΄ ο Ηλίας Μπίτρας ένα λεπτό μετά την είσοδό του διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

 Προσθήκη ουσίας από Δόξα Παραλίας

Ο Μάριος Σπυρόπουλος αναμένεται να ντυθεί στα μελανόλευκα του Παναιγιάλειου. Η μεταγραφή θα επισημοποιηθεί σήμερα μετά την αναμέτρηση της Δόξας Παραλίας με τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων στα Βραχνέικα, αφού οι δύο διοικήσεις έχουν δώσει τα χέρια.

Ο Σπυρόπουλος είχε σημειώσει 10 γκολ φέτος με την Δόξα Παραλίας, ενώ έχει παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες έχοντας περάσει από Αχαϊκή και Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Συνθέσεις:

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄92 (Δ. Ράπτης): Κοκοτσής, Μακρής, Τελέγκος (69΄ Νασόπουλος) , Καραμπούλας, Σ. Πρέμτος, Βετούλας, Λαζαρίδης, Στάμος, Κουμπουρλής (79΄ Μπουρσαλής), Αντύπας (77΄ Γ. Βάρδας), Ανδρεοσόπουλος (46΄Μανούσος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Αλ. Σπυρόπουλος-Μ.Λελούδας): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Καφεντζής (84΄ Σταθακόπουλος), Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος, Μπακατσέλος, Μπούνας, Κουραχάνης (67΄ Σκούτας), Λιάτος, Γκάτσης (87΄ Μπίτρας), Χριστόπουλος (79΄ Οικονόμου).