Φιλική νίκη με καλή εμφάνιση για τον Πήγασο

Φιλική νίκη με 0-2 σημείωσε ο Πήγασος στην Χαλανδρίτσα επί της Δόξας, στο «ντεμπούτο» του Νίκου Αποσκίτη με την φανέλα των «βυσσσινί»

Το φιλμ του αγώνα

5΄ Σέντρα από αριστερά του Καλογερόπουλου, δεν προλαβαίνει να μπει στην φάση ο Αποσκίτης , κόβουν οι αμυντικοί .

12΄ Ωραία ενέργεια από τον Ηρακλέους, το ενα δύο με Μικελάτο, σούτ  του τελευταίου, μπλοκάρει ο Βέρρας

18΄ Σέντρα του Καλογερόπουλου από αριστερά,κεφαλιά του Αποσκίτη στην γωνία δύσκολα ο Βέρρας απομακρύνει .

Οι γηπεδούχοι κυρίως με αντεπιθέσεις προσπαθούν να γίνουν απειλητικοί, με τον Κουλογιάννη στις περισσότερες προσπάθειες

20΄Αντεπίθεση για την Δόξα, ωραία κάθετη για τον Κουλογιάννη, γρήγορη αντίδραση του Μήλα, που απομακρύνει και με δευτερη προσπάθεια ο Χρονόπουλος τελειώνει την φάση .

28΄Συνεργασία από δεξιά Γελάσιου-Αποσκίτη, σέντρα του τελευταίου, κεφαλιά του Καλογερόπουλου με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

35΄Κόρνερ για τον Πήγασο από αριστερά , ανάποδο ψαλίδι του Μικελάτου που φεύγει λίγο άουτ.

40΄ Μακρινή μπαλιά του Ματζουράκη στα δεξιά στην φάση ο Κουλογιάννης , κόβουν οι αμυντικοί , με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι και τον διαιτητή να συνεχίζει το παιχνίδι

55΄ ΓΚΟΟΛΛ  Ωραία ενέργεια απο δεξιά  του Σπηλιωτόπουλου να παίζει ωραία το ένα δυο με τον Ηρακλέους στην περιοχή, με τον πρωτό να σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι  και τον Καλογερόπουλο με καρφωτή κεφαλιά να κάνει  το 0-1 .

65΄ ΓΚΟΟΛΛ Ωραία συνεργασία Παναγιωτακόπουλου Θ. με Αποσκίτη στο χώρο του κέντρου, με τον τελευταίο να σεντράρει στην καρδιά της περιοχής  στοΝ Καλογερόπουλο, και έπειτα από λάθος του αμυντικού Μπάτραλη της Δόξας να στέλνει με κεφαλιά στην εστία της ομάδας του για το 0-2 .

80΄Κούρσα από δεξιά του Σπηλιωτόπουλου μέσα στην περιοχή, ο οποίος ανατρέπεται. Ο ίδιος αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι , με τον Βέρρα να απομακρύνει και στην επαναφορά , ο Σπηλιωτόπουλος έστειλε υπό πίεση την μπάλα άουτ .

90΄ Σέντρα από δεξιά του Ηρακλέους , από κοντά ο Γιάνναρος κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι.

Αρχική 11άδα

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ: Βέρρας, Κλαίντι, Μπάτραλης, Σουβαλιώτης, Γεωργαντόπουλος, Μαντζουράκης, Κ. Καπογιαννόπουλος, Π. Καπογιαννόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ζαχαράτος, Κουλογιάννης.

ΠΗΓΑΣΟΣ : Μήλας, Γελάσιος, Φωτόπουλος, Χρονόπουλος, Παναγιωτακόπουλος Γ., Αθανασόπουλος, Ηρακλέους, Παναγιωτακόπουλος Θ., Καλογερόπουλος, Τ. Μικελάτος, Αποσκίτης

Αγωνίστηκαν και οι : Σπηλιωτόπουλος, Λιόγκας, Γιάνναρος, Ντεντόπουλος, Γαλάνης, Μέρελης, Τακουμάκης, Παπαπαύλου.