Φινάλε με νίκη για την Α.Ε. Πάτρα 2005

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Οικονόμου

ΣΚΟΡΕΡ: 8’ Σταματέλος, 19’ Κουκής

H Πάτρα 2005 επικράτησε με 2-0 της Δόξας Παραλίας εκτός έδρας και τερμάτισε στην 7η θέση με 26 βαθμούς. Από την άλλη η Δόξα τερμάτισε 4η και θα παίξει χωρίς άγχος στα μπαράζ ανόδου.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ :

8’ Γκοολλλ για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι ανοίγουν το σκόρ, μετά από ωραία ενέργεια και πλασέ του Σταματέλου από τα δεξιά.

9’ Εκτέλεση φάουλ με τον Κουκή, η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι του Χιωτέλη.

19’ Γκοολλλ και πάλι για την ΑΕ Πάτρα, όταν ο έμπειρος Κώστας Κουκής με κοντινό «κεραυνό» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χιωτέλη για το 0-2.

35’ Νέο δοκάρι για την ΑΕ Πάτρα με τον Κώστα Κουκή, χάνεται η ευκαιρία για το 0-3.

40’ Καλό σουτ του Ντεμάϊ, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Θανόπουλου.

60’ Κόντρα επίθεση για την ΑΕ Πάτρα, με τον Κουκή να σημειώνει «χατ-τρίκ» στα δοκάρια, στέλνοντας την μπάλα στην ρίζα του δοκαριού του Χιωτέλη.

Συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Γερολυμάτος-Δ. Ξηνταρόπουλος): Χιωτέλης, Δημακόπουλος, Καραπατάκης, Λαζανάς, Καρύδης (46’ Ανδρικόπουλος), Κανελλακόπουλος, Μπουρλάκης, Παλούμπης (67’ Σταυριανόπουλος), Βέρρας, Ντεμάι, Βρασίδας (46’ Νικολόπουλος).

ΠΑΤΡΑ 2005 (Ν. Τσολόπουλος): Θανόπουλος, Τσιούστας, Σοφιανός (42’ Πουρνατζής), Γκεβόρι, Νάσης, Αβραμόπουλος, Προσκεφαλάς (89’ Σταυρόπουλος), Βουρλούμης, Μικρός, Σταματέλος (62’ Παναγόπουλος), Κουκής (81’ Σουγλέρης).