«Φουλάρει» για πρωτιά ο Ατρόμητος Πατρών (photos)

Ατρόμητος-Δόξα Παραλίας 4-3 (29′ Μαντάς, 31′ Ανδρεόπουλος, 42′ Αγκαραϊ, 49′ Κωστής / 14′ Καραπατάκης, 44′ πεν. , 80′ πεν. Ντεμαϊ)

Αποβολή : 90’ Γκότσης

Διαιτητής : Καλύβας (Βασιλόπουλος-Παυλόπουλος)

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, ο Ατρόμητος κέρδισε με 4-3 την Δόξα Παραλίας και την προσπέρασε στην βαθμολογία, παιρνόντας πλέον αυτός στην 2η θέση και πίσω από την πρωτοπόρο Αχαϊκή

Αυτή ήταν η 10η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και φουλάρει για την πρωτιά

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 14’ λεπτό, όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραπατάκη, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην συνέχεια την πλάτη του Βεντουρή για να καταλήξει στα δίχτυα για το 0-1.

Οι «πορτοκαλί» κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 29’ λεπτό με σκόρερ τον Ανδρέα Μαντά, ενώ δύο λεπτά μετά ο «συνήθης ύποπτος» Δημήτρης Ανδρεόπουλος κατάφερε την ολική ανατροπή με το 18ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα για το 2-1.

Λίγο πριν την εκνοή του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42’ λεπτό, ο Αγκαράϊ με κεφαλιά κατάφερε να φτάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-1, αλλά αμέσως με την εκπνοή του α’ μέρους η Δόξα κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ντεμάϊ για το 3-2, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49’ λεπτό, ο Κωστής με ωραία ατομική ενέργεια από το κέντρο του γηπεδού, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του κατάφερε να σημειώσει το 4-2, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν νέο πέναλτι στο 80’ λεπτό σε χέρι του Τσίμπιτση και τον Ντεμάϊ να ευστοχεί για 2η φορά και για το τελικό 4-3.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (X. Καραπίτσος): Βεντουρής, Μικρός, Χριστόπουλος, Αγκαράϊ, Γιαννόπουλος, Σδρόλιας (76’ Τσίμπιτσης), Παπαγεωργίου, Μαντάς (69’ Γκότσης), Ανδρεόπουλος (90’ Παπαδόπουλος), Γραμματικόπουλος, Κωστής.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Γερολυμάτος-Δ. Ξηνταρόπουλος): Χιωτέλης, Δημακόπουλος, Πυρρής, Λαζανάς, Τσίτσαρης (65’ Βγενόπουλος), Νικολόπουλος, Καραπατάκης (73’ Παλούμπης), Ανδρικόπουλος, Μπινιέρης, Ντεμαϊ, Σταυριανόπουλος.

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα