«Χορταστικό» θέαμα στο Σαραβάλι με νικητή τον Πανμοβριακό

Αχαϊός Σαραβαλίου-Πανμοβριακός Ριόλου 2-4 (9’ Γκλαβάς, 26’ Νάνος / 2’ Φωτόπουλος, 43’ Νιφορόπουλος, 75’ Κοκκίνης, 87’ Ι. Σπανός)

Διαιτητής : Μακρυπόδης (Βασιλόπουλος-Γεωργακόπουλος)

Σε ένα «χορταστικό» σε θέαμα παιχνίδι από δύο ομάδες που έπαιξαν για την νίκη και μόνο, αφού μόνο αυτή τους βόλευε, ο Πανμοβριακός κατάφερε να κερδίσει πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ τον πολύ καλό Αχαϊό Σαραβαλίου.

Το φίλμ του αγώνα

2’ Γκοολλλ…Φάουλ του Νιφορόπουλου από τα αριστερά, ο «ξεχασμένος» Φωτόπουλος θα πεταχτεί και με προβολή θα ανοίκξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους

9’ Γκοολλλ…Οι γηπεδούχοι καταφέρνουν να ισοφαρίσουν, όταν στην όμορφη κάθετη του Νάνου στον Γκλαβά, ο τελευταίος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζήγκου.

12’ Μακρινό σουτ του Νιφορόπουλου, ο Αγοράκης μπλοκάρει εύκολα την μπάλα

17’ Τεράστια ευκαιρία για τον Πανμοβριακό, όταν σε φάουλ του Νιφορόπουλου από τα αριστερά, ο Χριστόπουλος θα πάρει την κεφαλιά η οποία θα περάσει ελάχιστα πάνω από τα δοοκάρια του Αγοράκη.

22’ Καλό αριστερό σούτ του Χριστόπουλου, ο Αγοράκης μπλοκάρει την μπάλα.

26’ Γκόολλλ…Καταπληκτικό σούτ του Νάνου στην κίνηση εκτός περιοχής, η μπάλα θα «καρφωθεί» στην αριστερή γωνία του Ζήγκου, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα με 2-1

30’ Καλό αριστερό σούτ του Γκλαβά, η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ζήγκου.

43’ Γκοολλλ…Ωραία ενέργεια του Νιφορόπουλου, ο οποιός με προσποίηση φέρνει την μπάλα στο δεξί του πόδι και από κοντά «κεραυνοβολεί» τον Αγοράκη για την ισοφάριση.

48’ Τεράστια επέμβαση του Αγοράκη σε κόρνερ, στον «κεραυνό» μέσα από την περιοχή του Νιφορόπουλου, με το 2-2 να παραμένει.

60’ Ωραία κεφαλιά του Θεοδωρόπουλου από το πέναλτι, αναγκάζει τον Ζήγκο σε πολύ καλή απόκρουση με τα ακροδάχτυλα.

67’ Κεφαλιά του Γ. Σπανού μέσα από την μικρή περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αγοράκη.

70’ Σέντρα-σούτ του Γκλαβά, η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι του Πανμοβριακού.

75’ Γκοολλλ…Εξαιρετική τεχνική εκτέλεση φάουλ του Κοκκίνη πάνω από το τείχος, η μπάλα «γλύφει» την συμβολή των δοκαριών του Αγοράκη και καταλήγει στα δίχτυα.

84’ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν, με τον Ζήγκο να κερδίζει σε τετ α τετ τον Μπαζάρογλου.

86’ Νέα μεγάλη ευκαιρία με σούτ του Πρίφτη μέσα από την περιοχή, το οποίο αποκρούει στην αριστερή του γωνία ο Ζήγκος

87’ Γκοολλλ…Γύρισμα του Α. Σπανού στον Γ. Σπανό, ο οποίος με πλασέ θα σημειώσει το τελικό 2-4

ΑΧΑΪΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ : Αγοράκης, Η. Σωτηρόπουλος (53’ Μπαζάρογλου), Νάνος, Σακελλαρίου, Β. Νικολόπουλος, Ανδριέλος (83’ Μπακλέσης), Ρ. Νικολόπουλος (64’ Α.Ζ. Σωτηρόπουλος), Α.Κ. Σωτηρόπουλος, Πρίφτης, Θεοδωρόπουλος (73’ Χαϊκάλης), Γκλαβάς

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ ΡΙΟΛΟΥ : Ζήγκος, Π. Κάτσενος, Χριστόπουλος, Τζίμας (46’ Ι. Σπανός), Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Παπαγεωργακόπουλος (90’ Α. Κάτσενος), Τζίφας (56’ Κουτρούμπας), Α. Σπανός, Φωτόπουλος, Λιάκος (90’ Σπυρόπουλος)