Προ των πυλών συνεργασία της Παναχαϊκής με τον Ναυπακτιακό Αστέρα

Μπορεί ακόμα να μην έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες της συνεργασίας της Παναχαϊκής με την τεχνική επιτροπή της ΕΠΣΑ και τον εκπρόσωπό της Ντίνο Παπαγιαννόπουλο, ωστόσο μετά από αρκετές μέρες αφότου βγήκε η ανακοίνωση συνεργασίας, κάποια πράγματα αρχίζουν να βγαίνουν στην δημοσιότητα.

Μία από τις κινήσεις που αναμένεται να γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα, φαίνεται πως είναι η συνεργασία των “κοκκινόμαυρων” με τον Ναυπακτιακό Αστέρα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τυγχάνει να έχει προπονητή τον πρώην Ενωσιακό Δημήτρη Κάκκο. Η συνεργασία θα αφορά την παραχώρηση δανεικών ποδοσφαιριστών από την Κ-19 προς την ομάδα του Αστέρα, με σκοπό να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και την επόμενη χρονιά να αξιολογηθούν εκ νέου από την ΠΑΕ.

Ήδη, έγινε η σχετική πρόταση σε αρκετούς παίκτες της περσινής Κ-19, ενώ όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του patragoal.gr πρόθεση της νέας τάξης πραγμάτων στις Κ ομάδες, είναι η Κ-19 να απαρτίζεται κυρίως από παιδιά γεννημένα το 2003.

Αναμένεται φυσικά με μεγάλο ενδιαφέρον η τοποθέτηση της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΣΑ και του εκπρόσωπου Ντίνου Παπαγιαννόπουλου, έτσι ώστε να αποσαφηνιστεί πλήρως το νέο πλαίσιο λειτουργίας των Κ ομάδων.