Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή στο παιδικό πρωτάθλημα

Άτυχος για δεύτερη φορά στάθηκε ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός του Δαβουρλή Κ92’, Κωνσταντίνος Γαλαριώτης γιος του αθλητικού συντάκτη της «Γνώμης», Χαράλαμπου Γαλαριώτη.

Και αναφέρουμε για δεύτερη φορά, διότι πρόπερσι υπέστη σοβαρό τραυματισμό όταν στην αυλαία του πρωταθλήματος καθώς πλάσαρε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα ο αντίπαλος τερματοφύλακας βγαίνοντας άτσαλα τον χτύπησε στο γόνατο με αποτέλεσμα να υποστεί ράγισμα στο γόνατο που τον καθήλωσε πάνω από ένα μήνα.

 Φέτος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Παίδων με τον Άτλαντα ο νεαρός φορ δέχτηκε ένα ακόμα χτύπημα από τον αντίπαλό του (φυσικά όχι εσκεμμένα) με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι φαίνεται να φέρνει ευθύνη και ο ρέφερι, διότι ο Γαλαριώτης δέχτηκε νωρίτερα και άλλα σκληρά μαρκαρίσματα με τον διαιτητή να μην δείχνει την κίτρινη κάρτα.

Αυτό σημαίνει ότι ο αντίπαλος συνέχισε το σκληρό παιχνίδι με αποτέλεσμα να υποστεί για δεύτερη φορά ο νεαρός «κοκκινόμαυρος» σοβαρό τραυματισμό. Οι διαιτητές θα πρέπει κυρίως σε αυτές τις ηλικίες να προστατεύουν τους μικρούς αθλητές που αγωνίζονται με πάθος για να διακριθούν.

Το αθλητικό τμήμα του Patragoal εύχεται στο νεαρό αθλητή γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.